Homepage  / Vedete străine

Kieran Culkin i-a cerut soției sale mai mulți copii, în timpul discursului de la premiile Emmy 2024. Reacția lui Jazz Charton

Kieran Culkin i-a cerut soției sale mai mulți copii, în timpul discursului de la premiile Emmy 2024. Reacția lui Jazz Charton
7

de Roxana Mirea,

Kieran Culkin i-a transmis soției sale că își mai dorește copii. Actorul a făcut acest anunț chiar pe scena de la Premiile Emmy 2024, în timpul discursului pe care l-a susținut în timp ce primea premiul pentru cel mai bun actor principal într-un serial dramatic, pentru rolul său din „Succession”.

Kieran Culkin i-a spus soției lui că mai vrea copii

Kieran Culkin a profitat de ocazie pentru a-i cere soției sale mai mulți copii, după ce a câștigat un Emmy pentru rolul său din „Succession”. În timpul Premiilor Emmy 2024 de duminică, Culkin, în vârstă de 41 de ani, i s-a adresat soției sale, Jazz Charton, în vârstă de 35 de ani, în timp ce primea premiul pentru cel mai bun actor principal într-un serial dramatic, dar nu a ratat ocazia de a reveni asupra extinderii familiei lor, potrivit ET.

„Bineînțeles, frumoasa mea soție, Jazz, îți mulțumesc că ți-ai împărțit viața cu mine și că mi-ai dăruit doi copii minunați”, a spus Kieran Culkin, în timp ce camera de filmat a trecut la soția sa, care i-a răspuns cu un „Te iubesc”. 

Kinsey Sioux și Wilder Wolf, vă iubesc atât de mult. Și Jazz, vreau mai mulți”, a adăugat Culkin cu dezinvoltură, făcând publicul – inclusiv pe soția sa – să izbucnească în râs. „Ai spus… ai spus că poate dacă voi câștiga! Te iubesc!” 

Este o ofertă pe care poate o va lua în considerare, deoarece Culkin a avut de depășit obstacole destul de mari pentru a câștiga premiul. Până la urmă, Culkin i-a învins pe colegii săi Jeremy Strong și Brian Cox, precum și pe Pedro Pascal, pentru rolul din „The Last of Us”, Bob Odenkirk, pentru rolul din „Better Call Saul” și pe Jeff Brides, pentru rolul din „The Old Man”. 

Kieran Culkin nu suportă să fie departe de copiii lui 

Kieran Culkin și Jazz Charton au împreună 2 copii (Kinsey, de 4 ani, și Wilder, de 2 ani), iar actorul a vorbit anterior despre mândria sa de a fi tată și despre faptul că urăște să fie departe de copiii săi. Într-un interviu de anul trecut, el a spus că a fi tată este prioritatea lui numărul 1.  

„Am un copil de un an și jumătate și unul de trei ani și jumătate, iar noi ne vom plimba prin Polonia”, a spus el, vorbind despre un proiect la care lucrează în Europa. „Nu-mi place să fiu departe de ei mai mult de două zile la rând.” 

„Întotdeauna am văzut-o ca pe o nevoie de a fi acasă. Dar, din nou, copiii mei au între 1 și 3 ani. Chiar trebuie să fiu acasă, pentru că dacă plec o săptămână, ei se schimbă”, i-a spus Culkin regizorului Taika Waititi.  

Kieran Culkin i-a spus soției lui că mai vrea copiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Succession”, marele câștigător al serii la Premiile Emmy 2024 

Nu a fost o seară importantă doar pentru familia lui Culkin din viața reală, ci și pentru familia sa de pe ecran, inclusiv pentru Sarah Snook și Matthew Macfadyen, care au câștigat amândoi Emmy-uri pentru rolurile lor din „Succession”. 

Snook a câștigat primul ei premiu pentru cea mai bună actriță în rol principal într-un serial dramatic, în timp ce Macfadyen, care a câștigat de două ori, a primit trofeul pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramatic.  

În total, aclamatul serial HBO a câștigat șase din cele 27 de categorii la care a fost nominalizat, inclusiv premiul pentru cel mai bun serial dramatic. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton