; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kevin spacey

Kevin Spacey va fi înlocuit în pelicula „All the Money in the World”

09 November 2017

Potrivit deadline.com, actorul Kevin Spacey a fost înlocuit în pelicula „All the Money in the World”, urmând ca actorul Christopher Plummer să filmeze din nou scenele în care apărea personajul interpretat de Spacey.

 

Lansarea filmului era programată în Statele Unite pe 22 decembrie, însă nu a fost comunicată o schimbare în ceea e privește acest aspect.

Producătorii peliculei alături de actorii distribuției au decis de comun acord să renunțe la prezența actorului și să filmeze din nou scenele în care apărea actorul. Decizia se pare că a fost influențată și de faptul că cei de la Sony Pictures, parteneri ai producției au decis retragerea filmului din Festivalul Institutului American de Film. Totuși, un reprezentant al echipei de producție a declarat că nu se poate confirma faptul că Spacey a fost înlocuit cu Plummer.

Filmul are la bază povestea reală a răpirii din 1973 a lui John Paul Getty al III-lea și eforturile de salvare care au urmat și care au fost afectate de faptul că bunicul său a refuzat să plătească răscumpărarea.

Toate acestea sunt urmarea acuzațiilor de comportament sexual inadecvat împotriva lui Kevin Spacey, din partea lui Anthony Rapp, Tony Montana, Roberto Cavazos și a fiului lui Richard Dreyfuss, Harry, printre alții. Totodată, Netflix a anunțat că rupe orice colaborare cu Spacey, care a fost exclus inclusiv din distribuția serialului „House of Cards”, care în prezent poate fi vizionat și la noi pe PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare