; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kevin Spacey se întoarce pe platourile de filmare, sub bagheta lui Franco Nero

Kevin Spacey se întoarce pe platourile de filmare, sub bagheta lui Franco Nero

24 May 2021

Kevin Spacey filmează din nou, în producția italiană „Luomo che disegnò Dio', alături de Vanessa Redgrave, în regia lui Franco Nero, informează deadline.com.

Este prima apariție a actorului american recompensat cu două Oscaruri – pentru „Suspecți de serviciu' (1995) și Frumusețe americană (1999) – după patru ani de absență. Filmul regizat de Franco Nero are în centru povestea unui artist orb care are darul de a face portrete doar ascultând vocile oamenilor. Când o televiziune vrea să transforme în știre de senzație înzestrarea sa specială, totul se rezumă la raportul dintre demnitatea acestui om și invadarea existenței sale de către mass-media.

Alături de Kevin Spacey, filmul îi mai are în distribuție pe ilustra actriță britanică Vanessa Redgrave (care este căsătorită cu Franco Nero din 2006), pe Robert Davi, Stefania Rocca, Massimo Ranieri, Vittorio Boscolo și Alessia Alciati.

 

Kevin Spacey, primul film după acuzațiile de agresiune sexuală

„Sunt foarte încântat de acordul lui Kevin de-a face parte din filmul la care lucrez. Îl consider un actor grozav și abia aștept să începem filmările', a declarat Franco Nero pentru ABC News, în timp ce Kevin Spacey a refuzat să facă vreun comentariu. 

 

Este primul rol după patru ani pentru actorul american în vârstă de 61 de ani împotriva căruia au fost formulate numeroase acuzații de agresiune sexuală și alte comportamente nepotrivite. În urma apariției primelor acuzații și a imensului scandal declanșat în 2017, Kevin Spacey a pierdut rolul președintelui manipulator Frank Underwood din celebrul serial Netflix „Culisele puterii', lansat în 2013. 

 

Acuzațiile împotriva lui Spacey au fost formulate de cel puțin 20 de tineri care au raportat presupuse abateri comportamentale și avansuri sexuale din partea actorului petrecute la celebrul teatru Old Vic, din Londra, între anii 1995 și 2013. Mai mult, în 2018 actorul a fost acuzat de agresiune și comportament indecent în urma unui incident cu un adolescent petrecut în 2016 pe insula Nantucket, din Massachusetts. Spacey a pledat nevinovat, iar acuzațiile au fost ulterior anulate, după retragerea reclamantului. Spacey a mai avut probleme, de asemenea, cu două cazuri de agresiune sexuală petrecute separat, în Los Angeles, dar procuratura a refuzat să depună acuzații la adresa lui. Între timp, unul dintre cazuri s-a prescris, iar presupusa victimă a celui de-al doilea caz, un maseur-terapeut, a murit. 

 

Cel mai recent rol al lui Kevin Spacey a fost cel din 2018, în „Clubul miliardarilor', regizat de Ron Cox, cu Ansel Elgort, Taron Egerton și Emma Roberts, care a fost însă un eșec din punct de vedere al încasărilor. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare