; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

House Of Cards Quotes Wallpaper 29 500x281

Kevin Spacey, concediat de Netflix. Actorul nu va mai juca în serialul „House of Cards“

06 November 2017

Actorul Kevin Spacey a fost suspendat din serialul „House of Cards' și dat afară de compania Netflix în urma numeroaselor scandaluri în care a fost implicat, relatează variety.com.

 

La câteva zile după ce s-a anunțat suspendarea filmărilor pentru serialul „House of Cards', compania Netflix a anunțat vineri seară că va înceta colaborarea cu actorul Kevin Spacey, în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală. Aceștia au menționat că nu vor mai continua să difuzeze serialul dacă actorul va fi în continuare implicat în proiect, astfel continuarea serialului este incertă.

„Netflix nu se va mai implica în nicio producţie viitoare a „House of Cards' care îl include pe Kevin Spacey. Vom continua să lucrăm cu Media Rights Capital în această perioadă pentru a ne evalua drumul în ceea ce priveşte acest show', a declarat un reprezentant al Netflix.  

Compania care produce serialul a anunțat tot vineri că actorul este suspendat din proiect.

  „În timp ce continuăm ancheta în legătură cu acuzaţiile grave aduse în privinţa comportamentului lui Kevin Spacey pe platourile de filmare pentru „House of Cards', acesta a fost suspendat', a transmis compania producătoare. 

Totodată compania Netflix a decis să nu mai lanseze pelicula „Gore', produsă de Spacey şi în care actorul urma să interpreteze rolul principal. Filmul se află deja în postproducţie.

Decizia a fost luată și în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală din partea unor foști membri ai echipei de producție „House of Cards'. 

Totul a pornit în urma acuzațiilor de hărțuire făcute de actorul Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery'. În aceeași zi, Spacey își recunoștea vina prin intermediul unui mesaj în care își cerea scuze și în finalul căruia a mărturisit că este homosexual.  

 După aceste scandaluri de natură sexuală, se pare că actorul Kevin Spacey dorește să  „ia în considerare varianta de a participa la evaluări şi tratamente”.. De asemenea, compania care îl reprezenta pe actor a încetat colaborarea cu acesta.

Serialul „House of Cards' este o dramă politică americană bazată  pe romanul cu același nume scris de  Michael Dobbs. Pe lângă rolul avut în cadrul serialului, Kevin Spacey este și producător executiv „House of Cards'. Din anul 2013, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy de 53 de ori.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare