; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kevin spacey

Kevin Spacey a dat primul interviu după scandalul care i-a distrus cariera în 2017

07 May 2020

La aproape trei ani de la scandalul sexual care i-a ruinat cariera, actorul Kevin Spacey a acordat primul interviu în care vorbește despre cum i s-a schimbat viața din toamna lui 2017 încoace. 

Actorul de 60 de ani vorbește, pentru un podcast realizat pentru Bits & Pretzels, despre călătoria „dureroasă' din ultimii trei ani, de după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală de mai mulți bărbați.

„Slujba mea, multe dintre relațiile mele, poziția mea în industria cinematografică, toate au dispărut în numai câteva ore', s-a plâns actorul. Kevin Spacey a pierdut instant rolul principal din  serialul Netflix „House of Cards', a fost înlocuit cu actorul Christopher Plummer în pelicula „All The Money In The World' și nu a mai primit niciun rol de atunci.

Făcând o paralelă cu oamenii a căror viață a fost data peste cap de criza provocată de coronavirus, actorul a spus că poate empatiza cu aceștia, pentru că știe cum e să simtă că lumea se oprește în loc când îți pierzi slujba sau te afli într-o situație în care nu au niciun control.

Când cariera lui a ajuns într-un asemenea impas, „când a trebuit să mă confrunt cu incertitudinea că s-ar putea să nu mai fiu angajat vreodată ca actor, a trebuit să îmi pun o întrebare pe care nu mi-o mai pusesem niciodată înainte: ', a mai spus el.

În încheiere, Kevins Spacey a conchis că „sper că vă pot încuraja să vedeți o oportunitate în toată această situație (criza provocată de COVID-19) și să transformați asta într-un lucru pozitiv'.

Anul trecut, procurorii au renunțat la unele acuzații de comportament indecent aduse actorului într-unul din cazurile deschise împotriva lui.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare