Homepage  / Vedete străine

Kevin Jonas, gest emoționat pentru soția lui, de ziua ei de naștere. Ce mesaj i-a transmis

Kevin Jonas, gest emoționat pentru soția lui, de ziua ei de naștere. Ce mesaj i-a transmis
7

de Roxana Mirea,

Kevin Jonas a demonstrat încă o dată cât de mult își iubește soția. Danielle Jonas a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani pe data de 18 septembrie, iar cântărețul din trupa Jonas Brothers i-a transmis un mesaj plin de iubire, cu această ocazie specială.  

Kevin Jonas, mesaj de ziua soției lui, Danielle 

În timp ce trupa Jonas Brothers se află într-un turneu în mai multe orașe, Kevin a publicat pe rețelele sociale un mesaj scurt, dar plin de iubire, dedicat soției sale, Danielle, cu ocazia împlinirii a 37 de ani. 

Cum de am fost atât de norocos? La mulți ani Danielle”, a scris el alături de o fotografie cu ei doi, pe Instagram. „Te iubesc atât de mult”, a încheiat el postarea.

În timp ce mulți fani ai cuplului au intrat în secțiunea de comentarii pentru a-i transmite urările lor de bine, Danielle a primit un alt omagiu din partea unei persoane importante, Priyanka Chopra Jonas, soția lui Nick Jonas.  

Priyanka Chopra Jonas, în vârstă de 41 de ani, a scris pe Instagram Story, deasupra unei fotografii cu cumnata ei: „La mulți ani, frumoaso! Îți doresc iubire și toate lucrurile bune din lume!” 

Kevin și Danielle sunt căsătoriți din decembrie 2009 și au împreună 2 copii: pe fiicele Alena Rose, în vârstă de 9 ani, și Valentina Angelina, în vârstă de 6 ani. La începutul acestui an, au vorbit despre ziua nunții lor într-un interviu pentru People și au dezvăluit care au fost momentul în care au realizat că vor trece peste toate problemele împreună.

„În timpul nebuniei din ziua nunții și a întregii planificări, în timpul recepției noastre ne-am găsit ascunși într-un colț, concentrându-ne doar unul asupra celuilalt”, au spus ei. „Liniștea de a ne găsi unul pe celălalt în acel moment a arătat că, indiferent cât de nebunească va fi viața noastră, atâta timp cât ne avem unul pe celălalt suntem fericiți.” 

Premiere Of Amazon Prime Video’s ‘Chasing Happiness’Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton