Homepage  / Vedete străine

Kevin Jonas a fost diagnosticat cu cancer la doar 37 de ani. Artistul a transmis un mesaj dureros fanilor

Kevin Jonas a fost diagnosticat cu cancer la doar 37 de ani. Artistul a transmis un mesaj dureros fanilor
10

de Cristina Țapu,

Kevin Jonas, membru al celebrei trupe Jonas Brothers, în vârstă de 36 de ani, a anunțat că a primit diagnosticul de cancer de piele. După ce a aflat această veste, Kevin și-a încurajat urmăritorii de pe rețelele sociale să acorde atenție pielei lor și să-și verifice în mod regulat alunițele pentru a se asigura că acestea nu sunt unele cu potențial cancerigen.

Kevin Jonas, diagnosticat cu cancer de piele

Kevin Jonas și-a deschis sufletul pe platformele de socializare, dezvăluind că a avut o aluniță malignă pe frunte. Mai târziu, Kevin a decis să-și îndemne prietenii din mediul online să fie atenți la sănătatea pielii lor, după ce și-a îndepărtat alunița respectivă.

„Astăzi mi se extirpă un carcinom bazocelular de pe frunte”, a transmis Kevin Jonas pe contul personal de Instagram. Carcinomul bazocelular este un tip de cancer de piele care „apare cel mai adesea pe zone ale pielii care sunt expuse la soare, cum ar fi capul și gâtul”.

Premiere Of Amazon Prime Video’s ‘Chasing Happiness’Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În videoclipul pe care l-a împărtășit, Kevin indică spre o aluniță și explică: „Da, acesta este un tip de cancer de piele care tocmai a început să crească. Și acum trebuie să mă operez pentru a-l îndepărta. Așa că acolo mergem”.

Carcinomul bazocelular este un tip de cancer de piele care se dezvoltă în celulele bazale ale epidermei, stratul exterior al pielii.

Acest tip de cancer este adesea cauzat de expunerea excesivă la radiațiile ultraviolete ale soarelui și se prezintă adesea sub formă de leziuni mici, perlate, de culoare roz sau roșie, care pot sângera sau forma cruste. Este considerat cel mai frecvent tip de cancer de piele, dar, în general, este tratat cu succes atunci când este detectat și tratat în stadiile incipiente.

Kevin este tatăl a două fete

Kevin și Danielle sunt căsătoriți din decembrie 2009 și au împreună 2 copii: pe fiicele Alena Rose, în vârstă de 10 ani, și Valentina Angelina, în vârstă de 7 ani. La începutul anului trecut, au vorbit despre ziua nunții lor într-un interviu pentru People și au dezvăluit care au fost momentul în care au realizat că vor trece peste toate problemele împreună.

„În timpul nebuniei din ziua nunții și a întregii planificări, în timpul recepției noastre ne-am găsit ascunși într-un colț, concentrându-ne doar unul asupra celuilalt”, au spus ei. „Liniștea de a ne găsi unul pe celălalt în acel moment a arătat că, indiferent cât de nebunească va fi viața noastră, atâta timp cât ne avem unul pe celălalt suntem fericiți.” , a povestit Kevin.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton