; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kevin Hart_Chicago_2012 04 11_photoby_Adam Bielawski

Kevin Hart, de la vânzător de pantofi la actor de milioane de dolari!

17 January 2018

Uneori viața chiar bate filmul! Și de cele mai multe ori cele mai bune filme despre succes au fost inspirate din povești incredibile de viață. Este și cazul actorului și comediantului Kevin Hart, care a devenit dintr-un simplu vânzător de pantofi o figură emblemă a Hollywoodului.

Nu puțini sunt cei care se pot lăuda cu un destin ca în filme. Este cazul mai multor actori și vedete de la Hollywood care au început de jos, s-au născut în familii defavorizate, iar destinul nu părea deloc roz pentru ei. Charlize Theron s-a născut în Africa de Sud și are o poveste de viață dramatică, Demi Moore a crescut într-o rulotă, iar Jim Carrey a fost om de serviciu ca să își poată ajuta familia. Și Kevin Hart are o poveste de viață demnă de filme, la propriu. Simpaticul comediant s-a născut pe 6 iulie 1979, în Philadelphia, și a fost crescut de o mamă singură. Tatăl lui a avut probleme cu legea cam toată viața lui. După ce a absolvit George Washington High School, s-a mutat în New York unde s-a angajat ca vânzător de pantofi, pentru a se putea întreține. De când era adolescent, a realizat că îi place foarte tare să distreze oamenii, cumva un mecanism de a face față problemelor din viața personală. Era fericit că îi putea face pe alții să râdă. 

Sursa: Flickr

Așa că, pe lângă jobul full-time, decide să își caute un al doilea job în stand-up comedy. Este primit la un club de amatori și își începe show-urile sub numele de Lil Kev'. Însă, din păcate pentru el, nu merge deloc bine. Este huiduit de mai multe ori să plece de pe scenă, ba mai mult un spectator aruncă cu bucăți de pui în el. Deși cei mai mulți ar fi renunțat în acest punct, Kevin nici nu s-a gândit la această posibilitate. L-a ambiționat și mai tare să reușească în domeniu. După acest început stângaci, Hart decide să participe la competiții de comedie. Și se pare că a fost o decizie de bun augur! I-a luat ceva să își găsească stilul personal, inițial imitându-l pe Chris Tucker. Încet-încet înțelege că nu ar fi deloc rău să glumească pe seama propriilor insecurități și eșecuri personale. Și astfel dă lovitura!

Începe să aibă propriile sale tururi de spectacole de comedie! Primul are loc în 2009 și se numește Im a Grown Little Man', apoi Seriously Funny' in 2010, Laugh at My Pain' în 2011 și Let Me Explain' în 2013. Încasează venituri de 15 milioane de dolari în 2011 și ajunge în topul comedianților de stand up comedy, un domeniu extrem de dezvoltat în Statele Unite ale Americii. Se extinde și își lansează un joc pe iTunes, care se numește Little Jumpman'. Și acesta îi aduce venituri considerabile. Kevin Hart si-a facut debutul în film odată cu Paper Soldiers', însă cele care îi aduc recunoaştere internaţională sunt Scary Movie', The 40-Year-Old Virgin', Death at a Funeral' şi Little Fockers'.

Think Like a Man' are un succes răsunător şi îl propulsează pe Kevin în topul celor mai doriţi actori de comedie. În 2017, apare în continuarea peliculei Jumanji 2', alături de Dwayne Johnson.

Sursa: Wikimedia

Vedeta cochetează un pic și cu muzica, fără vreun succes răsunător însă. Datorită popularității, Kevin devine și ambasador PokerStars. Chiar la începutul acestui an, este protagonistul unei partide de poker nebunești. Kevin blufează că are chintă și ajunge să câștige mâna, totul sub privirea plină de uimire a lui Daniel Negreanu, un jucător român profesionist de poker. Marea luptă' are loc la PokerStars Championshiop Monte Carlo, mire a lui Daniel Negreanu, un jucător român profesionist de poker. Marea luptă' are loc la PokerStars Championshiop Monte Carlo, un loc în care jocurile de noroc sunt la ele acasă. Încă din secolul al XIX-lea, pokerul și jocul numit baccarat au început să câștige interesul celor mai bogați oameni din lume, transformând Monaco-ul în destinația preferată. Kevin a mărturisit că s-a amuzat mai mult de fața lui Daniel Negreanu decât de cum s-a desfășurat jocul de poker. la ele acasă. Încă din secolul al XIX-lea, pokerul și jocul numit baccarat au început să câștige interesul celor mai bogați oameni din lume, transformând Monaco-ul în destinația preferată. Kevin a mărturisit că s-a amuzat mai mult de fața lui Daniel Negreanu decât de cum s-a desfășurat jocul de poker.

De-a lungul timpului, Kevin semnează mai multe contracte de imagine, de departe cea mai populară este apariția lui alături de David Beckham, într-o campanie pentru o firmă de haine.

În 2017, actorul de la Hollywood și-a lansat propria biografie, numită I Cant Make This Up: Life Lessons', prin care dorește să inspire și alți tineri cu povestea lui. Dacă el a putut, și tu poți, pare să fie deviza lui Kevin Hart. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare