Homepage  / Vedete străine

Kevin Hart a suferit o accidentare gravă. A ajuns în scaun cu rotile

Kevin Hart a suferit o accidentare gravă. A ajuns în scaun cu rotile
8

de Roxana Mirea,

Kevin Hart a suferit o accidentare gravă și a ajuns în scaun cu rotile. Celebrul actor le-a povestit fanilor săi ce i s-a întâmplat. Prietenii lui, printre care Dwayne Johnson și Will Smith i-au transmis mesaje de încurajare.  

Kevin Hart, accidentare gravă 

Kevin Hart vrea ca fanii să o audă mai întâi de la el: „Am ajuns să fiu cel mai prost om în viață!!!” 

Într-un video amuzant, distribuit miercuri pe pagina sa de Instagram, comediantul a explicat de ce folosește în prezent un scaun cu rotile. Hart, în vârstă de 44 de ani, și-a amintit cum a încercat niște „chestii de tânăr” – adică a încercat să se întreacă cu prietenul său, fostul jucător NFL Stevan Ridley, într-o cursă de 40 de metri – și a sfârșit prin a se accidenta. 

Doamnelor și domnilor, vârsta de 40 de ani este reală”, a spus Hart. „Toți bărbații mei, femeile de acolo de 40 de ani și peste, nu este un joc. Respectați această vârstă.” 

Mi-am rupt abdomenul inferior, abductorii sunt rupți”, a dezvăluit el. „Nu știu ce este asta, dar i-am rupt. I-am rupt și pe aceștia. Nu pot să merg.” 

El a explicat, de asemenea, că, pe lângă faptul că a vrut ca fanii să știe de ce se afla într-un scaun cu rotile, în cazul în care cineva l-ar fi văzut afară și s-ar fi alarmat, a vrut să posteze videoclipul pentru a transmite „această poveste înainte ca Ridley să o poată face”. 

În cele din urmă, Kevin Hart are o perspectivă bună asupra situației. „Este ceea ce este, omule”, a spus el. „Asta este viața. Am ieșit din joc. Mai am între șase și opt ani. Am dat-o în bară…” 

Prietenii celebri ai lui Hart au avut câteva lucruri la fel de hilare de spus despre rănile sale. Dwayne Johnson a scris în comentariile la postare: „[Mi-am] smuls aductorul de pe pelvis în timpul unui meci de wrestling. Poveste adevărată. Vei fi bine. Fă-te bine.”  

Steve Harvey a avut, de asemenea, o interpretare plină de umor, scriind: „Ei bine, dacă te face să te simți mai bine la 66 de ani, nici măcar nu am mușchi abdominali sau adductori, folosește-ți doar stomacul. Fă-te bine, nepoate.” 

Will Smith, la rândul său, a dat dovadă de puțină empatie față de actor: „Să îmbătrânești este REAL!!! Vindecă-te, Kev!!!” 

CinemaCon Big Screen Achievement Awards in Las VegasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton