; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kevin Federline spends his 40th Birthday in Las Vegas

Kevin Federline, fostul soț al lui Britney Spears, este îngrijorat: „Cu ce afecțiune a fost diagnosticată?”

02 July 2021

În cursul zilei de joi, Britney Spears a aflat că nu i se permite eliberarea de sub tutela tatălui ei, una impusă asupra vedetei acum 13 ani, scrie okmagazine.ro.

În acest context, rapperul Kevin Federline, fostul soţ al lui Britney, cu care artista a fost căsătorită între 2004 şi 2007, a avut și el un punct de vedere, mai scrie sursa citată. Bărbatul, care deţine astăzi în proporţie de 70% custodia celor doi copii ai lui cu vedeta, Sean (15) şi Jayden (14), şi-a exprimat îngrijorarea legat de medicaţia pe care a luat-o fosta lui nevastă în urmă cu trei ani, una pe bază de litiu, şi de cererea acesteia de a i se ridica tutela fără să fie evaluată medical. Cu alte cuvinte, Kevin ar vrea să ştie cât de nebună e, de fapt, mama copiilor lui.

Într-un comunicat semnat de avocatul fostului soţ al lui Britney se arată faptul că acesta nu are nicio informaţie legată de ceea ce se întâmplă în existenţa lui Britney sub tutelă. 

„Litiul este considerat un medicament psihotrop foarte puternic. Dacă un profesionist medical i-a prescris asta, înseamnă că există o anumită afecţiune pentru ca acest lucru să fie considerat un protocol medical adecvat.

Deci, dacă tutela ar fi ridicată şi cu atât mai mult ar fi ridicată fără o evaluare medicală, sunt sigur că Kevin ar vrea să ştie care sunt condiţiile care au dus la prescrierea acestui tratament', se arată în comunicatul trimis în numele tatălui băieţilor lui Britney Spears.

 Sursa foto: Hepta
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare