Homepage  / Vedete străine

Kevin Costner și fosta soție, Christine Baumgartner, au încheiat divorțul. S-au luptat 4 luni în tribunale

Kevin Costner și fosta soție, Christine Baumgartner, au încheiat divorțul. S-au luptat 4 luni în tribunale

de Andra Stana,

Kevin Costner și Christine Baumgartner au divorțat oficial, după 4 luni de lupte dure în instanță. Cei doi au stabilit până la urmă, spre surprinderea tuturor, cum își vor împărți averea și ce se întâmplă cu cei trei copii.

Potrivit site-ului TMZ, actorul în vârstă de 68 de ani și fosta sa soție, în vârstă de 49 de ani, au ajuns la o înțelegere. Mai precis, Kevin și Christine vor aplica termenii acordului prenupțial semnat în anul 2004.

Inițial, între cei doi s-au dus lupte dure, în special din cauza paragrafului care stipula că Christine urma să primească, în caz de divorț, suma de 1,5 milioane de dolari.

Mai exact, în documentul citat se arăta că, dacă ar fi contestat oricare dintre clauze (așa cum a și făcut-o, de altfel), Christine ar fi putut pierde orice drept la plată și ar fi trebuit să plătească până la 1 milion de dolari, plus cheltuieli de judecată, scrie hellomagazine.com.

„În cazul în care Christine, în orice mod, contestă sau ajută la contestarea validității sau a caracterului executoriu al oricărei prevederi din acest acord, ea va pierde orice drept de a primi orice plată, proprietate sau interes de la Kevin în conformitate cu acest acord.”, se mai arată în documentul citat.

Conform raportului, modelul și designerul de genți a fost, până la urmă, de acord cu termenii menționați în contractul prenupțial. Mai mult, ea ar fi trimis o scrisoare de trei pagini în care explica acest lucru.

Ce pensie alimentară trebuie să plătească acum Kevin Costner

La începutul lunii, fostul cuplu a ajuns, de asemenea, la o concluzie în bătălia lor privind pensia alimentară pentru copii. Kevin și Chrsitine, care s-au căsătorit în 2004, sunt părinții a trei adolescenți: Cayden, 16 ani; Hayes, 14 ani; și Grace, 13 ani.

La finalul celor două zile de audieri, instanța a dispus ca actorul să plătească o pensie alimentară lunară de 63.209 dolari. Această sumă contrastează puternic cu cei 161.592 de dolari pe care Christine îi ceruse inițial, care inițial era chiar mai mare, de 248.000 de dolari.

Sursa foto: Hepta

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton