Homepage  / Vedete străine

Kevin Costner are o relație cu o actriță celebră de la Hollywood. Cine e noua lui iubită, după divorțul de Christine Baumgartner

Kevin Costner are o relație cu o actriță celebră de la Hollywood. Cine e noua lui iubită, după divorțul de Christine Baumgartner
13

de Roxana Mirea,

Se pare că actorul Kevin Costner a pus ochii pe o actriță celebră la Hollywood, care este mult mai tânără decât el. După divorțul tumultuos de Christine Baumgartner, actorul este gata să își refacă viața amoroasă. Iată cu cine a început să se întâlnească Kevin Costner, după ce a divorțat oficial de Christine Baumgartner.

Kevin Costner ar avea o relație cu Reese Witherspoon 

Se pare că actorul Kevin Costner face curte unei alte actrițe care a divorțat recent. Actorul, în vârstă de 68 de ani, spera să lucreze cu Reese Witherspoon, în vârstă de 47 de ani, la un viitor proiect, dar o sursă de la New Idea susține că între ei se înfiripă o idilă, potrivit sheknows.com.

Kevin a pus ochii pe Reese încă de când a câștigat Oscarul, dar nu s-a gândit că o va găsi atât de fermecătoare”, a împărtășit persoana din interior. „S-au sunat și și-au trimis mesaje sub pretextul de a găsi scenariul perfect, dar a devenit un obicei aproape zilnic.”  

Ambele vedete sunt cunoscute pentru că produc și joacă în propriile filme, așa că au o apreciere reciprocă pentru munca grea din spatele scenei pentru a realiza un film.  

Kevin CostnerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Nimeni nu este surprins că Kevin și Reese s-au înțeles”, a precizat sursa. „Sunt extrem de compatibili”. Există zvonuri despre întâlniri secrete atunci când amândoi se află în California și ar putea exista o viitoare vacanță la ferma lui Costner din Aspen, Colorado.  

„El și Reese sunt întotdeauna atenți să nu fie văzuți împreună, dar de îndată ce angajamentele lui privind Horizon se vor încheia, ar putea fi mai relaxați în ceea ce privește faptul de a fi văzuți împreună în public. Este încă foarte devreme”, a adăugat sursa.  

Season 3 Premiere Of Apple TV+’s „Truth Be Told”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Kevin Costner și Reese Witherspoon sunt divorțați recent 

Actrița în vârstă de 47 de ani este și ea foarte discretă în ceea ce privește această situație, deoarece a divorțat de cel de-al doilea soț al ei, Jim Toth, la începutul acestui an. Witherspoon a fost deschisă în legătură cu faptul că despărțirea a fost un „moment vulnerabil” pentru ea. 

Pe de altă parte, Kevin Costner și Christine Baumgartner au divorțat oficial, după 4 luni de lupte dure în instanță. Cei doi au stabilit până la urmă, spre surprinderea tuturor, cum își vor împărți averea și ce se întâmplă cu cei trei copii. 

Până acum, Kevin Costner și Reese Witherspoon nu au confirmat sau infirmat zvonurile privind relația lor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton