Homepage  / Vedete străine

Kevin Costner, apariție rară pe covorul roșu de la Cannes. Actorul a fost însoțit de 5 dintre copiii săi

Kevin Costner, apariție rară pe covorul roșu de la Cannes. Actorul a fost însoțit de 5 dintre copiii săi
9

de Cătălina Matei,

Actuala ediție a Festivalului de Film de la Cannes este una extrem de emoționantă pentru Kevin Costner. Actorul în vârstă de 69 de ani a avut parte de una dintre cele mai speciale defilări pe covorul roșu dumincă seară, când a participat la vizionarea celui mai nou proiect al său, „Horizon: An American Saga”, alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi.

Kevin Costner și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Cannes

Prezent la Festivalul de Film de la Cannes, unde și-a prezentat cel mai nou proiect, „Horizon: An American Saga”, Kevin Costner a avut parte duminică de însoțitori de seamă: cinci dintre cei șapte copii ai actorului i-au fost alături în timpul proiecției.

Astfel, duminică, actorul în vârstă de 69 de ani a pozat pe covorul roșu împreună cu fiicele Annie (40 de ani) și Lily (37 de ani) din căsnicia cu prima lui soție Cindy Silva, precum și cu Cayden (17 ani), Grace (13 ani) și Hayes (15 ani), copiii din mariajul cu fosta sa parteneră Christine Baumgartner. De altfel, Hayes are și el un rol în „Horizon: An American Saga”.

De pe covorul roșu au lipsit însă doi dintre băieții actorului din „Bodyguard”: Joe (36 de ani) din relația cu Silva și Liam (26 de ani) a cărui mamă este Bridget Rooney. De asemenea, nici iubita actuală a actorului, Jewel, nu a fost prezentă la Cannes.

J – Montée des marches du film « Horizon : An american saga » lors du 77ème Festival International du Film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Kevin Costner, în lacrimi la Cannes

În interiorul sălii de cinema, la finalul proiecției, Kevin Costner a devenit extrem de emoționat. Actorul a fost surprins lăcrimând în timpul celor 7 minute de apaluze, ovații pe care Kevin le-a primit la sfârșitul vizionării.

Primul film din această saga va intra în cinematografe în 28 iunie, iar al doilea, pe 16 august.

Îmi pare rău că a trebuit să aplaudați atât de mult ca să înțeleg că ar trebui să vorbesc”, a spus Costner glumind, în discursul său. „Oameni atât de buni. Un moment atât de bun, nu doar pentru mine, ci și pentru actorii care au venit cu mine, pentru oamenii care au crezut în mine și au continuat să lucreze. Este o afacere amuzantă și mă bucur că am găsit-o. Nu există loc ca aici. Nu voi uita niciodată asta, nici copiii mei”,  a rostit Costner în discursul său, potrivit Variety.

Kevin Costner, mândru de fiul său care joacă în „Horizon: An American Saga”

Filmul cu multe scene sângeroase, o privire în două părți asupra expansiunii Occidentului american, prezintă povestea spusă din perspectiva crescătorilor de vite, fermierilor și soldaților care își construiesc un viitor în regiune, precum și a băștinașilor care au trăit acolo primii. Este un proiect profund personal pentru Kevin Costner, care a contribuit cu o mare parte din propria avere în realizarea filmului de peste 100 de milioane de dolari, inclusiv în și-a ipotecat ferma.

Kevin Cosnter semnează regia și joacă și în filmul, pe care l-a produs și co-scris. De asemenea, și fiul său în vârstă de 15 ani, Hayes, are un rol în „Horizon: An American Saga”. Luna trecută, într-un interviu cu ET, Costner a vorbit despre legătura specială a lui Hayes cu acest proiect cinematografic.

„L-am numit după personajul pe care îl interpretez în acest film. Numele personajului meu este Hayes Ellison”, a dezvăluit Costner. „Și l-am văzut cum crește, apoi m-am gândit: Omule, poate ar fi timpul să mă apuc de acest film”. Despre fiul său, Kevin a spus: „L-am adus în acest film și este foarte bun în acest mic rol pe care l-a făcut. Dacă îl vezi, chiar cred că are un impact asupra filmului”.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton