Homepage  / Vedete străine

Prințesa Diana, îndrăgostită de Kevin Costner. Actorul plănuia să joace într-un film alături de ea. Cum a decurs întâlnirea lor

Prințesa Diana, îndrăgostită de Kevin Costner. Actorul plănuia să joace într-un film alături de ea.  Cum a decurs întâlnirea lor
17

de Cristina Țapu,

Kevin Costner a mărturisit că Prințul William i-a dezvăluit că mama sa, Prințesa Diana, îl plăcea". Dezvăluirile neșteptate au fost făcute în timpul unui interviu pentru People care a fost publicat pe 18 iunie.

Kevin Costner, dezvăluiri surprinzătoare despre Prințesa Diana

„Se întâmpla să fiu în Anglia și am primit acest mesaj că prințului i-ar plăcea să vorbim, iar eu am spus: „Ce?”…Ne-am întâlnit într-o cameră și eram doar noi. El a venit și ne-am strâns mâinile. Prima replică care i-a ieșit din gură a fost: Știi, mamei mele îi cam plăcea de tine'”, a povestit actorul.

Starul Bodyguard a fost surprins de conversația cu William, mai ales că o cunoscuse pe Diana înainte prin intermediul ducesei de York Sarah Ferguson, care plănuia ca cei doi lucreze împreună la continuarea filmului cu Whitney Houston. „A fost atât de drăguț… Sarah a fost cea care a aranjat asta. Sarah a fost foarte cool – când ar fi putut spune: Ei bine, și eu sunt prințesă. Ce zici de mine? Ea nu a făcut asta deloc. Diana și cu mine am început să vorbim”, și-a amintit el.

Princess Diana’s wedding dress to go on show in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

În timpul unui interviu acordat marți, 18 iunie, în cadrul emisiunii The Howard Stern Show, el a povestit cum a adus vorba despre The Bodyguard 2 în fața Dianei. „I-am spus: Voi face Bodyguard 2 și cred că pot construi filmul asta în jurul tău. Ai fi interesată? Ea a răspuns: Da… Viața mea e pe cale să se schimbe'”.

El a adăugat apoi cum regretata Prințesă de Wales s-a întrebat dacă va exista o scenă de sărut – această întâlnire a avut loc în timp ce ea se afla în faza de divorț de soțul ei, Charles.: „A doua oară când am vorbit, ea a spus: Va exista o scenă de sărut? I-am spus: Vrei să fie una? Ea a spus: Da, iar eu i-am spus: Atunci vom face asta”.

Kevin Costner prezent la „Horizon: An American Saga’, proiecție și covorul roșu la Palais Des Festivals din Cannes, Franța, pe 19 mai 2024, în cadrul celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film de la CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 17

După moartea ei, în 1997, el a simțit că nu o poate înlocui pe Prințesa Diana, așadar a renunțat la gândul de a crea un astfel de film.

Prințesa Diana a murit într-un accident rutier în anul 1997

Prințesa Diana a murit într-un accident rutier la Paris pe 31 august 1997, în timp ce șoferul ei Henri Paul fugea de paparazzi. Henri și iubitul Dianei, Dodi Fayed, au fost de asemenea uciși de accidentul violent.

Harry și William au primit cea mai mare parte a averii de 13 milioane de lire sterline a Dianei atunci când aceasta a murit, precum și o mulțime de bijuterii. Cu toate acestea, frații nu vor moșteni casa din copilărie a mamei lor, Althorp Estate, deoarece aceasta va fi transmisă unui actor.

Proprietatea, care se află în familia Spencer din 1508, va fi moștenită de vărul lui Harry și William, Louis Spencer, vicontele Althorp. Louis este fiul fratelui Dianei, contele Charles Spencer. Louis a studiat la Universitatea din Edinburgh înainte de a-și începe cariera de actor la o școală de teatru din Chiswick, Londra. El este acum reprezentat de agenția de talente Tavistock Wood.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton