; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keremcem se pregătește de lansarea celui mai recent film al său

Keremcem se pregătește de lansarea celui mai recent film al său

11 August 2020

Artistul turc s-a dedicat în special muzicii anul acesta, dar are și un proiect cinematografic, o comedie romantică ce va fi lansată curând în Turcia.

Dragoste și secrete', difuzat de Kanal D în fiecare seară în timpul săptămânii, de la 20.00, este ultimul serial în care a apărut Keremcem (42 de ani). La turci, s-a terminat în decembrie 2019 și de atunci artistul s-a dedicat mai ales muzicii, pasiunea sa de-o viață.

Și totuși, înainte de carantină, Keremcem a avut timp să filmeze pentru comedia romantică „Ask Çagirirsan Gelir', a cărei lansare oficială se apropie, dacă e să ne luăm după mesajul pe care l-a urcat el însuși în social media.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

Yakında… #comingsoon 💫

O postare distribuită de Keremcem (@keremcem) pe

 

„Aşk Çağırırsan Gelir', a cărei lansare a fost amânată de pandemia de coronavirus, urmărește peripețiile a cinci cupluri diferite, într-o zi în care un bărbat își pune o dorință, să se îndrăgostească. Acțiunile fiecărui personaj ajung să afecteze viața altora, într-o cascadă a complicațiilor romantice. Pe lângă Keremcem, în film mai joacă Melis Babadağ, Cihan Ercan și Özgün Çoban.

În altă ordine de idei, scrie televizyongazetesi, artistul turc a depășit de curând 1 milion de fani pe contul de Instagram.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare