; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keremcem

Keremcem, din „Bahar: Viaţă furată” are o nouă iubită. Aflaţi cine este frumoasa care l-a cucerit!

07 November 2017

După un mariaj eşuat cu actriţa Seda Güven (Meltem din „Fatmagul') şi o relaţie cu Ezgi Asaroğlu, partenera sa din „Bahar: Viaţă furată', Keremcem (39 de ani) şi-a găsit din nou fericirea.

 

Cea care i-a cucerit inima actorului şi cântăreţului turc este o actriţă cu 15 ani mai tânără decât el, Ilay Erkök (care a putut fi văzută şi pe micile noastre ecrane în serialul „Parola: Te iubesc'). De câteva săptămâni, Kerecem şi Ilay nu-şi mai ascund iubirea şi se afişează peste tot împreună. Conform haberturk.com, cel care le-a făcut cunoştinţă celor doi îndrăgostiţi a fost chiar fratele lui Ilay, actorul Koray Erkök, care a fost coleg cu Keremcem în serialul „Iki Yalanci'.

La începutul lui septembrie, postul Kanal D turcesc a difuzat ultimul episod al producţiei „Iki Yalanci' (în traducere „Două minciuni'), cel mai recent proiect tv al lui Keremcem, în care a făcut pereche cu Yağmur Tanrısevsin. În ultima perioadă, actorul a tot citit scenarii (atât de seriale, cât şi de filme), iar curând va lua o decizie în ceea ce priveşte un viitor proiect.

 

Credit foto: haberturk.com

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare