; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kerem 3

Keremcem („Bahar: Viaţă furată”) a început filmările la un serial nou

29 June 2017

Interpretul lui Ateş din serialul („Bahar: Viaţă furată'), care va reveni pe micile noastre ecrane din 10 iulie, a început zilele acestea filmările la o nouă producţie tv.

Primele secvenţe ale noului serial au fost realizate în staţiunea turcească Bodrum, iar Keremcem s-a distrat alături de colegii săi pe platouri, printre ei si actriţa Yağmur Tanrısevsin, care dă viaţă personajului principal feminin.

Conform posta.com.tr., serialul se numeşte „Iki Yalancı' şi va fi difuzat anul acesta de postul turcesc Kanal D. Yağmur Tanrısevsin, partenera lui Keremcem, este o actriţă în vârstă de 26 de ani, originară din oraşul Mersin, care şi-a făcut debutul în actorie în 2012, în serialul „Pis Yedili'.

Pe Keremcem (39 de ani) îl veţi vedea alături de fosta lui iubită din viaţa reală, Ezgi Asaroğlu, în cel de-al patrulea sezon, şi ultimul, al serialului „Bahar: Viaţă furată', care s-a terminat în Turcia pe 2 mai anul acesta.

Când nu se află pe platourile de filmare pentru diferite proiecte, Keremcem susţine concerte în Istanbul sau în alte oraşe. Cel mai recent album, care îi poartă numele, a fost lansat în urmă cu 4 ani.  

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare