; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sen Cal Kapimi

Kerem Bürsin și Hande Erçel au vorbit de iubirea lor! Când revine la turci serialul în care joacă, „Sen Çal Kapimi”

17 May 2021

Doi dintre cei mai îndrăgiți actori ai momentului în Turcia, Kerem Bürsin și Hande Erçel, despre care tabloidele locale scriu de multă vreme că s-au îndrăgostit la filmările pentru serialul lor, „Sen Çal Kapimi', nu se mai ascund! 

Serialul turcesc „Sen Çal Kapimi', o comedie romantică ce a început vara trecută la postul Fox Turcia, i-a adus  împreună pe actorii Kerem Bürsin și Hande Erçel într-una dintre producțiile tv care au devenit între timp un succes. 

 

Povestea e comparabilă cu alt serial turcesc de comedie romantică ce a prins foarte bine nu doar în Turcia, ci în numeroase alte țări – vorbim aici de „Vis de iubire', cu Can Yaman și Demet Özdemir – de altfel, cele două producții au aceeași scenaristă, Ayşe Üner Kutlu. 

 

Și la „Vis de iubire', presa turcă a scris că protagoniștii s-ar fi cuplat la filmări, dar, spre deosebire de Can Yaman și  Demet Özdemir, care nu au recunoscut niciodată relația dintre ei, Kerem Bürsin și Hande Erçel au trecut la nivelul următor: de curând, au confirmat că formează un cuplu și au vorbit presei locale despre idila lor.

 

Au fost în vacanță în Maldive

Au trecut deja luni buni de când tabloidele turcești au început să vorbească despre cum Kerem Bürsin  (33 de ani) și Hande Erçel (27 de ani) ar fi foarte apropiați la filmările pentru noul lor serial, „Sen Çal Kapimi'. Însă, de fiecare dată când au fost întrebați direct, cei doi deveneau evazivi și tot vorbeau despre prietenie și cât de important e să te înțelegi cu colegul de filmare, cu care petreci zeci de ore la muncă. 

 

Și așa au ținut-o până în aprilie, după terminarea filmărilor pentru primul sezon, când cei doi au plecat în vacanță în Maldive, împreună cu sora lui Hande, soțul acesteia și copilul lor. În Maldive, frumoșii și-au ținut fanii la curent cu aventurile lor relaxante și deja nu mai era loc de îndoială: 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

 

Din Maldive, Kerem și Hande s-au întors ținându-se de mână, apoi, câteva zile mai târziu, ea a fost prima care a confirmat relația. Hande le-a răspuns unor paparazzi care o urmăreau că ea și Kerem „suntem foarte bine, mulțumim frumos!' Iar acum câteva zile, pus în fața aceleiași situații, cu paparazzi după ei, Kerem a explicat și el, citat de ziarul Milliyet:

 

„Suntem împreună de multă vreme. Totul merge foarte bine. La început eram niște prieteni care se înțelegeau foarte bine. Ne-am apropiat. Apoi lucrurile au evoluat și a început relația noastră de dragoste'. 

 

Promo nou pentru sezonul 2

„Sen Çal Kapimi' nu are chiar cele mai mari audiențe de pe piață, dar titlul are o armată de fani în social media și nu numai, toți încântați de protagoniștii Hande Erçel și Kerem Bürsin – pe ea o știm din „Guneș' și „Perla neagră', pe el l-am văzut la noi pe micile ecrane în „Chestiune de onoare' și „Inima orașului', iar la Netflix poate fi văzut acum în „Yasamayanlar'/„Dușmani peste secole'. 

 

Hande și Kerem, tineri și frumoși, au transformat cu chimia lor evidentă o poveste cu nimic originală – o altă interpretare a mitului Cenușăresei – într-un adevărat hit pentru Fox Turcia. Despre e vorba în poveste? Foarte pe scurt, el, Serkan, un tip bogat, îi forțează mâna ei, Eda, o studentă săracă, ca să pretindă timp de câteva săptămâni că este logodnica lui. Ca în orice comedie romantică respectabilă, planul inițial se complică, iar cei doi eroi ajung să se îndrăgostească de-a binelea unul de celălalt în timp ce pretind, pentru toată lumea, că sunt împreună. 

 

Serialul „Sen Çal Kapimi', deja vândut și în alte țări, este acum în pauză pe micile ecrane turcești, primul sezon s-a terminat odată cu episodul 39, pe 17 aprilie. Dar Fox Turcia tocmai a anunțat, printr-un promo nou, că sezonul 2 va începe pe 9 iunie.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Sen Çal Kapımı (@sencalkapimi)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare