; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kerem Bürsin („Inima orașului”, Happy Channel) „Mi am petrecut copilăria în diferite țări”

Kerem Bürsin („Inima orașului”, Happy Channel): „Mi-am petrecut copilăria în diferite țări”

27 February 2018

Kerem Bürsin, actorul pe care telespectatorii îl pot urmări, începând de astăzi, la Happy Channel, în serialul Inima orașului' („Bu Şehir Arkandan Gelecek'), se poate mândri cu faptul că a cunoscut o mulțime de locuri încă din perioada copilăriei, când obișnuia să se mute des împreună cu familia sa.

Studiile le-a făcut în Boston și în Texas, iar apoi s-a întors în Turcia, dornic să cunoască mai bine țara în care s-a născut. Aici, oportunitățile profesionale nu s-au lăsat așteptate. 

„Mi-am petrecut copilăria în diferite țări. Pe măsură ce crești, începi să-ți pui întrebări cu privire la rădăcinile tale, de unde vii și tot felul de întrebări de genul acesta. De-a lungul timpului petrecut în America, le-am spus oamenilor că sunt turc. Dar odată cu trecerea anilor, am început să mă gândesc la faptul că sunt turc, dar nu am trăit în Turcia și nu cunosc Turcia prea bine. Acesta a fost motivul pentru care mi-am dorit să revin în locul natal, înainte de a fi prea târziu. Momentul mi s-a părut perfect', i-a povestit Kerem lui Vlad Gherman, în cadrul unui interviu difuzat în exclusivitate pentru Happy Channel.

Serialul în care va putea fi urmărit, „Inima orașului', va fi difuzat la Happy Channel de luni până joi, de la ora 21.00 la ora 22.00.

În „Inima orașului' Kerem îi dă viaţă lui Ali. Acesta a asistat, în copilărie, la moartea mamei sale, iar tragedia i-a marcat viața. După nenorocirea petrecută, Ali ajunge în grija lui Rauf (Osman Alkas) și crește convins că tatăl lui a fost cel care a omorât-o pe femeia care i-a dat viață. Tânărul locuieşte pe mare, alături de Rauf, la bordul unui vapor care transportă marfă. Ani mai târziu, el revine în Istanbul, orașul în care i-a fost ucisă mama, iar atunci o întâlnește pe Derin (Leyla Lydia Tugutlu), o tânără frumoasă care provine dintr-o familie bogată. Aceasta iubește dansul și visează să devină balerină, însă aspirațiile sale nu sunt întotdeauna în concordanță cu voința părinților ei. Deși, urmează să se căsătorească cu Yigit (Ali Yorenc), viața lui Derin se va schimbă total după ce îl cunoaște pe Ali. Totodată, întoarcerea în Istanbul îl aduce pe Ali aproape de tatăl său, Sahin (Gurkan Uygun), fost campion de box.

Anul acesta, Kerem Bürsin a terminat filmările la pelicula de acţiune „Can Feda' (în care i-a dat replica lui Burak Özçivit). În timp ce în „Inima orașului' a avut-o ca parteneră pe Leyla Lydia Tugutlu, în realitate, actorul în vârstă de 30 de ani se iubeşte cu actriţa Serenay Sarıkaya.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare