; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kelsey Grammer s-a logodit

08 December 2010

Starul serialului „Fraiser' a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kayte Walsh, în luna octombrie, când aceasta a pierdut sarcina, iar cuplul de-abia aşteaptă să-şi oficializeze relaţia, anunţă femalefirst.co.uk.

Reprezentanţii lui Kelsey Grammer (55 de ani) au declarat: „Sunt logodiţi. Nu aveau de gând să anunţe logodna, sunt foarte fericiţi şi îndrăgostiţi'.

Kelsey Grammer a început să se întâlnească cu Kayte Walsh la începutul acestui an, după care starul s-a despărţit de fosta sa nevastă, Camille Donatacci (42 de ani).

Actorul a mai vorbit în trecut despre relaţia sa cu fosta stewardesă: „Vrem să ne căutăm un apartament în New York, dar nu am găsit nimic încă'.

Camille Donatacci a depus actele de divorţ în luna iulie, citând diferenţe ireconciliabile, şi şi-a propus să obţină 71 de milioane de dolari din averea comună a fostului cuplu, precum şi custodia copiilor.

Kelsey Grammer şi Camille Donatacci s-au căsătorit în 1997 şi au doi copii împreună – Mason Olivia (9 ani) şi Jude Gordan (6 ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare