; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kelsey Grammer poate pierde 71 de milioane de dolari la divorţ

20 August 2010

Starul serialului „Frasier' a lasat-o însărcinată pe prietena lui, stewardesa Kayte Walsh, iar nevasta sa, Camille Donatacci (41 de ani), este furioasă şi vrea să obţină 71 de milioane de dolari, peste jumătate din averea comună estimată la 120 de milioane de dolari, relatează celebritywonder.com.

O sursă a spus: „Despărţirea nu a fost deloc amiabilă. Camille a fost devastată când a aflat că a fost trădată. S-a supărat şi mai mult când a descoperit că soţul ei şi-a lăsat amanata gravidă'.

„Kelsey Grammer este îndrăgostit de Kayte Walsh şi vrea doar să treacă mai departe. Dar trebuie să se aştepte la o puternică lovitură financiară'.

Camille Donatacci deţine jumătate din firma productie tv Grammnet Productions şi, mai spune sursa, nu este interesată în mod special de bani, însă vrea să se răzbune: „Camille se simte umilită şi vrea ca fostul soţ să-şi ceară iertare pentru greşelile făcute'.

Kelsey Grammer (55 de ani) şi Camille Donatacci s-au căsătorit în 1997, la 4 ani după ce s-au terminat filmările serialului „Fraiser'. Fostul cuplu are doi copii – Mason Olivia (8 ani) şi Jude Gordan (5 ani).

Nevasta interpretului lui Frasier Crane a depus actele de divorţ în luna iulie, citând diferenţe ireconciliabile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare