; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kelly Rutherford nu vrea să se recăsătorească

24 March 2011

Kelly-Rutherford-nu-vrea-sa-se-recasatoreascaKelly Rutherford, starul din „Gossip Girl: Intrigi la New York', serial difuzat de Pro TV în fiecare sâmbătă şi duminică, nu se grăbeşte să ajungă din nou în faţa altarului, tocmai din cauza divorţului cu cântec prin care a trecut. „Nu-mi mai pasă de căsătorie', a declarat actriţa care a trecut printr-un proces de coşmar. Aceasta s-a despărţit în 2008 de soţul ei, omul de afaceri de origine germană Daniel Giersch.

Cei doi au dus o luptă crâncenă pentru custodia copiilor, iar în timpul divorţului, Kelly era însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului. Formalităţile au durat luni întregi, iar acum că a reuşit să scape de acest coşmar, actriţa are de gând să nu-şi mai complice viaţa. „Nu-mi mai pasă de căsnicie. Am copiii mei. Am fost înnebunită după bărbaţi până să am copii. Acum însă mi-aş dori să întâlnesc pe cineva special şi să avem o relaţie uimitoare. Dar asta nu mai reprezintă o prioritate pentru mine', a declarat Kelly.

Actriţa în vârstă de 42 de ani se îndoieşte de faptul că se va recăsători, tocmai şi pentru că nu are timp să iasă la întâlniri. „Este greu să ieşi la întâlniri atunci când ai copii pentru că nu mai ai aceeaşi energie', a povestit ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare