Homepage  / Vedete străine

Kelly Rowland și-a pierdut cumpătul pe covorul roșu de la Cannes. Artista s-a certat cu un membru al staff-ului în văzul tuturor

Kelly Rowland și-a pierdut cumpătul pe covorul roșu de la Cannes. Artista s-a certat cu un membru al staff-ului în văzul tuturor
9

de Cristina Țapu,

Kelly Rowland, în vârstă de 42 de ani, a fost protagonista unui moment mai puțin plăcut pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Kelly Rowland și-a ieșit din fire pe covorul roșu de la Cannes

Artista Kelly Rowland a fost implicată într-o altercație pe covorul roșu de la Cannes cu una dintre membrele staff-ului.

Motivul pentru care Kelly a fost la un pas de a-și pierde cumpătul este, însă neclar. Paparazzi au surprins momentul în care artista îndreaptă degetul amenințător spre una dintre femeile care făceau parte din staff și îi adresează reproșuri pe un ton tăios.

Amfar Gala – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Chiar dacă a avut o dispută la Cannes, Kelly a impresionat pe covorul roșu purtând o rochie roșie fără bretele, semnată de Loewe. A completat ținuta cu un colier strălucitor cu diamante și o poșetă elegantă.

Evenimentul de la Cannes survine la scurt timp după ce Kelly a plecat brusc din emisiunea „Today”, din cauza unor întrebări pe care le-a considerat agresive și lipsite de respect, referitoare la Beyoncé, prietena și fosta sa colegă de trupă.

Kelendria Trene „Kelly” Rowland (n. 11 februarie 1981) este o artistă americană cunoscută, care și-a câștigat notorietatea ca membră a trupei Destiny’s Child, cea mai bine vândută formație conform World Music Awards și a casei de discuri Sony BMG Music Entertainment.

După numeroase succese comerciale și colaborarea cu rapperul Nelly pentru hit-ul „Dilemma”, a debutat cu albumul său solo „Simply Deep”, care a avut un succes internațional remarcabil.

Kelly Rowland, carieră de succes în industria muzicală

Rowland și-a consolidat succesul cu al doilea album, „Ms. Kelly”, lansat în Europa pe 25 iunie 2007 și în S.U.A pe 3 iulie 2007. Albumul a inclus hit-ul de top 5 „Like This”, în colaborare cu rapperița Eve, precum și piesele „Ghetto”, cu Snoop Dogg, și single-ul internațional „Work”.

Destiny’s Child au devenit celebre datorită hitului „No, No, No”, care a atins locul 3 în topul american Billboard și locul 5 în Marea Britanie. Grupul se poate lăuda cu patru piese care au urcat pe locul 1 în clasamentul US Billboard Hot 100.

Albumul lor de debut a primit discul de platină în SUA. Al doilea album, „The Writing’s on the Wall”, lansat în 1999, s-a vândut în peste 13 milioane de exemplare, dintre care peste 8 milioane doar în SUA. De asemenea, piesa „Say My Name” le-a adus fetei două premii Grammy, pentru „Cea mai bună piesă R&B” și „Cea mai bună prestație R&B a unui duet sau grup”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton