; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kelly Osbourne se simte în siguranţă în noua casă

09 February 2011

Vedeta de 26 de ani s-a mutat în Los Angeles luna trecută – după ce a filmat pentru pelicula „So Undercover', alături de Miley Cyrus (18 de ani), în New Orleans – şi este foarte mulţumită de noua ei locuinţă, relatează femalefirst.co.uk.

„Îmi place clădirea – locuiesc singură şi este bine să ştiu că sunt protejată aşa cum trebuie', a scris Kelly Osbourne în rubrica ei din revista Closer.

„Am stabilit să mă mut de mai mult timp, însă m-am apucat de împachetat cu o jumătate de oră înainte să vină cărăuşii. Am pus etichete pe fiecare pachet şi totul a mers ca pe roate la despachetat'.

Kelly Osbourne a mai spus că noua ei locuinţă pare proiectată pentru un bărbat, pentru că dulapurile sunt montate prea sus şi nu poate ajunge la ele.

„Partea amuzantă este că tocmai mi-am dat seama că apartamentul meu a fost construit pentru un bărbat, unul înalt. În sfârşit, am destul spaţiu pentru toate hainele, dar nu am unde să-mi agăţ rochiile şi am nevoie de o scară pentru a ajunge la dulapurile din baie'.

Kelly Osbourne va împărţi noua ei casă cu Sid, căţelul pe care-l creşte de ceva vreme, şi cu câinele de pază primit de la fratele ei, Jack Osbourne (25 de ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare