Homepage  / Vedete româneşti

Kelly Clarkson, despre cât de mult a suferit după divorțul de Brandon Blackstock. „Nu puteam să vorbesc. Plângeam atât de tare…”

Kelly Clarkson, despre cât de mult a suferit după divorțul de Brandon Blackstock. „Nu puteam să vorbesc. Plângeam atât de tare...”
6

de Roxana Mirea,

Kelly Clarkson a vorbit despre cum a gestionat divorțul. Cântăreața în vârstă de 41 de ani a recunoscut că a avut unele „obiceiuri nesănătoase” în contextul despărțirii de Brandon Blackstock. Clarkson a cerut divorțul de Blackstock în iunie 2020, după aproape șapte ani de căsnicie. Cei doi și-au finalizat divorțul în martie 2022. Au doi copii împreună, pe River, în vârstă de 9 ani, și Remington, în vârstă de 7 ani.

Kelly Clarkson a suferit enorm din cauza divorțului

Nu știu cum reușesc oamenii să treacă prin așa ceva, pentru că nu voi spune că am făcut-o cu grație. În spatele ușilor închise, de una singură, nu a fost așa”, a recunoscut ea, potrivit ET. „… Ca să fiu brutal de sinceră, nu m-am descurcat bine.”

Am avut multe sesiuni doar cu prietenii mei de… Nici măcar nu puteam să vorbesc. Plângeam atât de tare… chiar și înainte de a mă despărți”, a continuat Clarkson. „Erau doar o mulțime de obiceiuri acum nesănătoase pe care le recunoști sau obiceiuri pe care le recunoști și pe care nu le vedeai înainte. Retrospectiv este mult mai ușor.”

Înainte ca Kelly Clarkson și Brandon Blackstock să se despartă, ei au mers la consiliere matrimonială în încercarea de „a face relația să funcționeze”. Cu toate acestea, a spus Clarkson, ea simțea că nu se va rezolva nimic.

„Cred că atunci când, în cele din urmă, spui: ‘Nu pot repara asta. Nu pot’, nu există nicio cantitate de speranță de reușită, de încercăre sau orice altceva. Este de fapt un sentiment eliberator”, a spus ea. „Este incredibil de trist. Este un loc întunecat, și poziția fetală pe podea plângând. Există atât de multă pierdere cu asta și nu am experimentat niciodată o astfel de suferință, dar cred, de asemenea, că este foarte eliberator.”

Apoi avem doi copii mici care ne urmăresc”, a adăugat Clarkson. „Și nu vrei să dai acel exemplu. Mi-am zis că nu vreau ca copiii mei să fie într-o relație de acest gen. Vreau ca ei să țintească mai sus.”

25th Annual Critics Choice AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Terapia a ajutat-o pe Kelly Clarkson

Deși terapia nu le-a salvat căsnicia, i-a făcut bine lui Clarkson pe plan personal. „Este foarte util să ai un profesionist calificat care să știe cum să te ghideze prin mările agitate”, a spus ea. „Și este un rollercoaster.”

În timp ce se afla în acest rollercoaster, Clarkson a spus că „cea mai rea parte” a fost aspectul public al despărțirii sale. „Nu contează ce le-am spus prietenilor mei, nimeni nu a înțeles… fiind atât de public, dezinformarea, iar apoi oamenii care îți vorbesc despre asta, și îți vine să țipi din toți plămânii”, a spus ea. „Nimeni nu știe asta, iar eu nu le știu pe ale lor. Nu poți trăi din plin ceea ce trăiește altcineva.”

Cu toate acestea, Clarkson a învățat să găsească „o mică nuanță” de umor în momentele întunecate.

„Simți că tot ceea ce faci îți va strica copiii. Îți vei da peste cap întreaga viață. Totul este atât de uriaș”, a spus ea. „Iar acum, trei ani mai târziu, chiar și de la despărțire, e ca și cum, știi ce? Am fost ca și cum, ‘Da, este important. Și da, a fost ceea ce a fost. Dar, la sfârșitul zilei, suntem cu toții bine. Ne descurcăm bine. Toată lumea își găsește propriul culoar și noi ne dăm seama și va fi bine.’”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton