; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kellan Lutz a fost tăiat pe piept cu o macetă

25 June 2010

În timp ce filma pentru cel mai nou film al său, „The Killing Game', actorul Kellan Lutz a fost rănit cu o macetă, relatează femalefirst.co.uk.

Kellan Lutz a explicat: „Îmi place să fac cascadorii. Nu am tatuaje şi mereu spun că cicatricile şi vânătăile sunt tatuajele mele. Am fost tăiat accidental pe piept cu o macetă. Agentul meu a spus că fac banii cu pectoralii şi ar trebui să am mai multă grijă de ei'.

Actorul de 25 de ani, care îl interpretează pe Emmett Cullen în „Saga Amurg', regretă că nu a mai putut să joace alături de Sylvester Stallone în pelicula „The Expendables' din cauza orarului său încărcat.

„Iubesc filmele de acţiune. Vreau să ajung să lucrez cu Sylvester Stallone. Am fost la audiţii şi am primit rolul, dar programul nu se potrivea cu filmările pentru <>. Mulţi dintre actorii de acţiune pe care-i admir joacă în << The Expendables>>: Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Randy Couture. Dacă numele Kellan ar fi ajuns în distribuţie, aş fi putut să mor fericit', a mai spus starul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare