; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keisha Buchanan de la Sugababes, la primul album solo

11 August 2010

Keisha BuchananKeisha Buchanan, fosta membră a trupei britanice Sugababes îşi lansează primul album solo. Ea a declarat că este extrem de încântată de acest proiect şi că cearta sa cu celelalte două colege sunt adevăratul motiv pentru care aceasta nu mai face parte din Sugababes.

Nu ştiu cum o să fie să lansez acest album, dar mă încântă foarte tare faptul că pot lua decizii de una singură. Sunt foarte fericită', a declarat cântăreaţa în vârstă de 25 de ani pentru revista Closer'.

Am trecut peste tot şi am încetat să mă mai gândesc la fete pe motiv că nimic nu mai poate fi schimbat', a mai zis ea.

În tot acest timp, însă, actualele membre Sugababes, Heidi, Amelle şi Jade au ţinut să mărturisească că nu sunt în nici un fel de competiţie cu Keisha. Keisha este o artistă solo, iar noi suntem un grup. Cum am putea să fim în competiţie? Asta ar fi ridicol! În plus, eu nici măcar nu o cunosc', a declarat Jade, noua membră Sugababes care s-a alăturat trupei după ce Keisha deja a părăsit band-ul.

Keisha Buchanan va putea fi văzută miercuri, 18 august, de la ora 9.00 la MTV Idol. Primul single promovat de aceasta de la debutul ei solo se intitulează Fearless'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare