; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keira vrea să fie iubita „Marelui Gatsby”

09 November 2010

Actriţa Keira Knightley (25 de ani) o are ca “rivală” pentru rolul principal feminin din noua adaptare cinematografică a romanului “Marele Gatsby”, de F. Scott Fitzgerald, pe Rebecca Hall (28 de ani), cunoscută publicului din “Vicky Cristina Barcelona”.

.

Site-ul express.co.uk scrie că Rebecca şi Keira concurează pentru rolul lui Daisy Buchanan în filmul care îl are în rolul principal, cel al lui Jay Gatsby, pe ­Leonardo DiCaprio.

Pelicula va fi regizată de Baz Luhrmann (care a mai făcut „Moulin Rouge!' şi „Australia') şi o sursă de la Hollywood a explicat, pentru express.co.uk, cât de râvnit e rolul: „Amândouă actriţele ştiu că acesta ar putea fi rolul vieţii lor şi fac tot ce pot pentru a-l impresiona pe Luhrmann. Este cel mai căutat rol pentru o tânără actriţă după ce Rooney Mara a fost distribuită în rolul lui Lisbeth Salander, în remake-ul de la «Bărbaţi care urăsc femeile». Cine îl va primi, va deveni regina de la Hollywood'.

Rebecca Hall a jucat alături de Ben Affleck în filmul „The Town' şi mai are în palmarest rolul titular din „Vicky ­Cristina Barcelona'. Cele mai recent roluri ale britanicei Keira Knightley a fost cele din „London Boulevard' (în care i-a dat replica lui Colin Farrell) şi „Never Let Me Go' (în care joacă şi Carey Mulligan, şi Andrew Garfield).

Din lista posibilelor candidate pentru rolul lui Daisy, o femeie căsătorită de care se îndrăgosteşte protagonistul filmului, mai fac parte actriţele Amanda Seyfried, Natalie Portman, Scarlett Johansson, Blake Lively şi Michelle Williams.

„Marele Gatsby' a mai fost adaptat pentru marele ecran de şase ori, dar cea mai celebră versiune rămâne cea din 1974, în care protagonişti erau Robert Redford şi Mia Farrow.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare