Homepage  / Vedete străine

Keira Knightley va juca în thrillerul distopic „Conception”. Primele detalii

Keira Knightley va juca în thrillerul distopic „Conception”. Primele detalii
9

de Andreea Hentea,

Keira Knightley va juca în „Conception”, un thriller SF distopic în care guvernul britanic preia controlul asupra educației copiilor. Îndrăgita actriță britanică va juca rolul principal, al unei funcționare inflexibile, care se trezește amenințată chiar de regulile pe care le susținea cu îndârjire.

Viitorul film va fi scris și regizat de Camille Griffin („Silent Night”), iar Celine Rattray și Trudie Styler vor fi producătoare, scrie deadline.com.

Din sinopsisul oficial al filmului aflăm că: „Acțiunea thrillerului SF «Conception» are loc în Marea Britanie, într-un viitor nu prea îndepărtat, când guvernul impune un control autoritar al educării copiilor. Personajul principal este Rita (Keira Knightley), un funcționar public loial, care crede în sistemul nemilos pe care îl susține. Până într-o zi, când anumite evenimente neașteptate îi pun în pericol propriul statut de părinte, transformând-o în victima acelorași legi pe care ea însăși le-a aplicat altora cu ușurință”.

Première du film „Boston Strangler” à New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Nouă colaborare

Keira Knightley și regizoarea Camille Griffin au colaborat anterior la originala comedie neagră „Silent Night” (2021), care a avut aceleași producătoare. Filmul urmărea o petrecere de Crăciun la care invitații aveau parte de o surpriză uriașă, iar în distribuția acestuia se regăseau, alături de Keira Knightley, Matthew Goode, Lily-Rose Depp, Annabelle Wallis, Lucy Punch, Trudie Styler și Roman Griffin Davis („Jojo Rabbit”). În acest moment, distribuția pentru „Conception” urmează să fie completată.

Reprezentanții companiei producătoare Maven Screen Media (fondată de Trudie Styler și Celine Rattray) au declarat: „Suntem uimiți de imaginația vivace și de talentul și creativitatea lui Camille, care are o capacitate unică de a exprima idei grandioase cu ajutorul evenimentelor cotidiene. Suntem încântați să refacem echipa de la «Silent Night» și să lucrăm din nou cu Keira”.

Regizoarea și scenarista Camille Griffin a adăugat: „Sunt norocoasă că am găsit-o pe Keira, un aliat pe cât de important, pe atât de talentat. Îmi doresc să reușim împreună un film unic și captivant”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton