; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keira Knightley şi Charlize Theron vor fi prinţesa Diana

21 October 2010

Actriţele Charlize Theron (35 de ani) şi Keira Knightley (25 de ani) vor interpreta amândouă rolul prinţesei Diana, în două filme diferite aflate în curs de producţie.

„Daily Mail' scrie că britanica Knightley e curtată de cei de la Pathé pentru rolul Dianei, prinţesă de Wales, într-un film biografic în care Helen Mirren este dorită în rolul mamei acesteia, Frances Shand Kydd.

Pelicula e programată să apară anul viitor, pe 1 iulie (data la care Diana ar fi împlinit 50 de ani) şi se va concentra pe tinereţea prinţesei, căsătoria cu Charles, despărţirea lor şi decesul ei, din 1997. În paralel, Charlize Theron o va juca pe Diana de Wales într-un film despre prietenia cu bodyguardul ei, Ken Wharfe, care va fi cel mai sigur interpretat de Ewan McGregor.

Filmările la acest al doilea proiect biografic vor începe anul viitor, iar producătorul Stephen Evans a explicat, pentur publicaţia amintită, că „Vream să facem un film autentic despre Diana, folosindu-ne de vocile celor care au cunoscut-o şi Ken Wharfe a fost omul care i-a stat alături de-a lungul celor mai importante momente din viaţă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare