; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keira Knightley 01

Keira Knightley nu mai vrea să joace scene nud în filme regizate de bărbaţi

29 January 2021

Actrița cunoscută din lungmetraje precum „Pirații din Caraibe' sau „Mândrie și prejudecată', a mărturisit într-un interviu acordat podcast-ului Chanel Connects, că nu mai vrea să joace scene nud în filme regizare de bărbați. 

Aceasta și-a argumentat și alegerea: 

„Nu am o interdicţie absolută (privind scenele nud, n.r.), dar cumva am când e vorba despre bărbaţi. Este, în parte, vanitate şi este vorba şi despre privirea masculină'.

Knightley a mai spus că în contractele ei a fost inclusă clauza „fără nuditate' de când a devenit mamă, în 2015. Ea a mai spus în interviul recent că ar prefera să lucreze cu o regizoare și ar accepta să filmeze scene nud dacă acestea nu desconsideră femeia și ar avea drept subiect schimbările și experiențele de viață ale femeii.

„Nu vreau să fie scenele acelea oribile de sex, în care eşti uns şi toată lumea mormăie. Nu sunt interesată de asta. Sunt momente în care spui «Da, îmi dau seama unde ar merge perfect această scenă de sex în film şi, practic, e doar nevoie să ai pe cineva care să arate bine», aşadar poţi folosi pe altcineva. Pentru că sunt prea orgolioasă şi corpul meu a avut doi copii până acum, aş prefera să nu stau goală în faţa unui grup de bărbaţi'.

Actriţa a declarat anterior că i-a interzis fiicei ei să urmărească filme Disney care portretizează femeile în moduri cu care ea nu e de acord.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare