; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keira Knightley are probleme cu fanii

17 February 2010

Se spune că faima vine cu un preţ. În unele cazuri, acel preţ apare sub forma unui admirator nebun, ferm convins că are o relaţie cu vedeta pentru care a dezvoltat o obsesie.

LA ORDINEA ZILEI. Keira Knightley a mai avut probleme cu fanii insistenţi în trecut.

Marek Daniluk, un polonez în vârstă de 41 de ani, a fost arestat în faţa Teatrului de Comedie din Londra după ce a hărţuit o femeie. Victima sa era nimeni alta decât actriţa Keira Knightley, care se afla acolo pentru a juca în piesa „Mizantropul' de Molière. Actriţa din „Piraţii din Caraibe' susţine că bărbatul a apucat-o de braţ şi a întrebat-o de ce nu i-a răspuns la o scrisoare. Marek Daniliuk a pledat nevinovat în faţa instanţei, prima înfăţişare în acest proces fiind programată pentru 4 iunie 2010.

Nu este prima dată când Keira Knightley se află într-o astfel de situaţie. Cu doi ani în urmă, vedeta se plângea că este urmărită de 5 fani obsedaţi în acelaşi timp.

Keira Knightley nu este singura vedetă care are astfel de probleme. Iată câteva exemple de staruri care au ajuns în sala de judecată pentru a scăpa de „fanii' insistenţi:

PE CONTINENTE DIFERITE. Pe Richard Gere şi admiratoarea sa fanatică îi desparte Oceanul Atlantic.

Richard Gere a fost urmărit timp de un an de Ursula Reichert-Habbishaw, o nemţoaică în vârstă de 51 de ani. Aceasta a încercat să-l contacteze de 1.000 de ori (prin telefon, fax şi e-mail) şi l-a „vizitat' de 6 ori la birou până când actorul a decis să se adreseze justiţiei. După ce a fost arestată, femeia a ales să se întoarcă în Germania, scăpând astfel de închisoare.

.

.

.

.

.

CONSECINŢE. Catherine Zeta-Jones a ajuns în pragul unei căderi nervoase după ce a fost ameninţată.

În 2004, când Dawnette Knight a dezvoltat o obsesie pentru Michael Douglas, nevasta acestuia, Catherine Zeta-Jones, a devenit principalul ei duşman. Femeia i-a trimis numeroase scrisori actriţei, în care îi descria cum vrea să o taie în bucăţi şi să o arunce la câini. Deşi şi-a cerut iertare, Dawnette Knight a fost condamnată la trei ani de închisoare.

.

.

.

.

LA DISTANŢĂ. Halle Berry poate să-l trimită pe fanul ei obsedat la închisoare dacă acesta se apropie la mai puţin de 91 de metri de ea.

Americanul Greg Broussard susţinea că Dumnezeu i-a spus că trebuie să se căsătorească cu Halle Berry. În scrisorile pe care le-a trimis actriţei, fostul soldat spunea că, deşi nu vrea să rănească pe nimeni, este dispus să facă orice pentru a o avea. Halle Berry a obţinut un ordin de restricţie, valabil pentru tot restul vieţii, care nu-i permite fanului obsedat să se apropie la mai puţin de 91 de metri de ea.

.

.

.

.

.

FANATIC RELIGIOS. Mel Gibson nu scăpa de admiratorul său nici măcar când mergea la biserică.

Mel Gibson s-a trezit de mai multe ori cu Zack Sinclair în pragul uşii. Bărbatul de 34 de ani devenise obsedat de Gibson după ce urmărise filmul „Patimile lui Hristos' şi nu vroia decât să se roage împreună cu regizorul său preferat. Deoarece a încălcat primul ordin de restricţie, Sinclair a fost condamnat la trei ani de închisoare.

.

.

.

.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare