; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keira knightley

Keira Knightley a renunțat la rolul din mini-seria „Șarpele din Essex”. Cine o înlocuiește

22 February 2021

Claire Danes (41 de ani) va juca rolul principal din mini-seria Apple TV+ „The Essex Serpent', inspirată de bestseller-ul scris de Sarah Perry, după ce Keira Knightley s-a retras din proiect, din motive legate de pandemie, informează dailymail.co.uk. 

 

După ce, anul trecut, a încheiat filmările la celebrul serial „Homeland' (difuzat între 2011 și 2020), în care a jucat rolul agentului CIA Carrie Mathison, Claire Danes va îmbrăca haine din epoca victoriană pentru rolul Corei Seaborne, eroina acestei noi mini-serii. 

 

Ecranizare a romanului omonim scris de Sarah Perry, apărut și la noi sub numele „Șarpele din Essex', „The Essex Serpent' are acțiunea plasată în 1890. Eroina sa, Cora, rămasă recent văduvă după o căsnicie nefericită, fuge de agitația Londrei în sătucul Aldwinter din comitatul Essex. La puțin timp după ce se mută în sat, femeia află despre o superstiție locală legată de o creatură legendară, numită Șarpele din Essex, care s-ar fi întors pe acele meleaguri.  

 

Claire Danes o înlocuiește pe Keira Knightley în miniseria

Claire Danes o înlocuiește pe Keira Knightley în miniseria „The Essex Serpent'

 

Noua mini-serie va fi regizată de Clio Barnard, cunoscută pentru filmul „Uriașul cel egoist' (2013), care i-a adus o nominalizare la BAFTA, iar scenariul va fi scris de Anna Symon, care a scris scenariul mini-seriilor „Doamna Wilson' și „Deep Water'. 

Apple TV a dat undă verde mini-seriei de șase episoade încă de anul trecut, iar rolul Corei Seaborne urma să fie jucat de Keira Knightley. Aceasta a refuzat între timp să mai joace rolul, pe măsură ce cazurile de Covid se înmulțeau în Marea Britanie, și o dată cu ele regulile și restricțiile. Keira Knightley, care e măritată din 2013 cu actorul și compozitorul James Righton, a refuzat să stea departe de cei doi copii ai lor în pandemie, pentru cele 4-5 luni de filmare pe care le-ar fi necesitat producția. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare