; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keira Knightley a fost jefuită

03 November 2010

Actriţa de 25 de ani a rămas „şocată' după ce apartamentul ei londonez de 1,3 milioane de lire sterline a fost prădat de hoţi, care i-au furat două laptopuri în valoare de 2 mii de lire, potrivit tabloidului „The Sun'.

Conform unor apropiaţi, Keira se gândeşte acum să se mute din proprietatea din capitala Angliei, după ce a aflat că hoţii au intrat printr-o uşă de serviciu defectă şi au luat computerele, iar detectivii se tem că acestea ar putea conţine documente intime pe care răufăcătorii le-ar putea vinde.

„Keira e îngrozită de gândul că cineva i-a scotocit prin chestiile personale. Se simte invadată şi nu ştie dacă vrea să mai revină la apartament', a declarat o sursă.

Vedeta din „Piraţii din Caraibe', care împarte apartamentul cu fratele ei, Caleb, era la Roma pentru premiera ultimului său film, „Last Night', când s-a petrecut furtul.

Poliţiştii o aşteaptă acum pe Keira – care are o relaţie cu colegul de breaslă Rupert Friend (29 de ani) să revină în Londra, pentru a vedea dacă hoţii au sustras şi alte obiecte din locuinţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare