Homepage  / Vedete străine

Keanu Reeves, schimbare totală de look, la 59 de ani. Cum arată după ce a renunțat la părul lung

Keanu Reeves, schimbare totală de look, la 59 de ani. Cum arată după ce a renunțat la părul lung
11

de Cristina Țapu,

Keanu Reeves va împlini 60 de ani anul acesta, însă pare să fi găsit elixirul tinereții. Cele mai noi imagini surprinse cu actorul, pe platoul de filmare al celui mai recent film al său, i-au luat prin surprindere pe fani.

Keanu Reeves, schimbare totală de look

Keanu Reeves a revenit pe platoul de filmare cu un aspect nou! Paparazzi au reușit să captureze câteva imagini cu actorul în timp ce lucra la cel mai recent film al său, „Outcome”, alături de regizorul Jonah Hill. Sursele dezvăluie că Reeves pare de nerecunoscut după ce și-a schimbat coafura, iar acest nou look îl face să arate cu 25 de ani mai tânăr decât vârsta sa reală, chiar dacă anul acesta împlinește 60 de ani.

Vedeta în vârstă de 59 de ani a fost observată purtând o pereche de blugi albaștri și un tricou alb, pe care l-a completat cu o jachetă maro.

Deși și-a tuns părul, Keanu nu a renunțat la barbă, preferând să o stilizeze pentru a obține un look și mai cool. Imaginile cu noul său aspect au devenit virale pe rețelele de socializare, iar fanii au fost uimiți de transformarea actorului care pare să nu îmbătrânească.

„Cât de bine îi stă cu părul scurt!”; „Pare atât de tânăr!”; „Nu pot să cred că va împlini 60 de ani! Arată de parcă ar avea 30 și un pic de ani”; „Mai frumos și mai tânăr!”;„Noul look îl face perfect! A întinerit, este mai frumos și mai fermecător”; au fost o parte dintre comentariile internauților.

Cum a inspirat Keanu Reeves numele filmelor din seria „John Wick”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Keanu Reeves are o carieră impresionantă în cinematografie

Reeves și-a făcut debutul în lumea filmului în anii ’80, jucând în diverse filme și seriale TV, câștigând treptat atenția industriei pentru talentul său și prezența sa carismatică pe ecran.

Keanu Reeves este cunoscut pentru versatilitatea sa actoricească, abordând o gamă largă de genuri și stiluri în filmele sale. De la acțiunea intensă din seria „The Matrix” (1999) și John Wick” (2014-prezent), la drame profunde precum „The Devil’s Advocate” (1997) și „The Replacements” (2000), Reeves demonstrează abilitatea de a se adapta la orice rol cu naturalețe și profunzime emoțională.

Pe lângă succesul său profesional, Keanu Reeves este adorat și pentru caracterul și modestia sa. Povestea sa de viață, marcată de pierderi și suferință, l-a transformat într-un simbol al rezilienței și al generozității. Gesturile sale simple, precum donațiile către organizații caritabile și interacțiunile sale pline de umilință cu fanii, au câștigat inimile multor oameni din întreaga lume.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton