Homepage  / Vedete / Vedete străine

Keanu Reeves topește din nou inimile fanilor. Ce i-a spus actorului unui puști de doar 9 ani

Keanu Reeves topește din nou inimile fanilor. Ce i-a spus actorului unui puști de doar 9 ani
7

de Andra Stana,

Keanu Reeves a reușit din nou să cucerească inimile fanilor săi. Actorul a avut o discuție cu un băiat de 9 ani despre filmul „Povestea jucăriilor 4”. Reacția lui Keanu Reeves, atunci când puștiul i-a spus că este „cel mai mare fan”, este acum virală pe internet.

Într-un videoclip devenit viral, actorul din „John Wick: Chapter 4” poate fi văzut la o sesiune de autografe a seriei sale de benzi desenate BRZKRK în Los Angeles, vorbind cu un fan de 9 ani care i-a spus lui Reeves, în vârstă de 58 de ani, că este „actorul său preferat din întreaga lume”, scrie people.com.

„Sunt un fan atât de mare!”, a spus băiatul, pe nume Noah, după ce cei doi s-au prezentat unul altuia.

Keanu Reeves topește din nou inimile fanilor. Ce i-a spus actorului unui puști de doar 9 aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

După ce i-a mulțumit lui Noah, Keanu Reeves l-a întrebat dacă l-a văzut pe Duke Caboom, un personaj căruia îi dă voce, în filmul „Toy Story 4”, lansat în 2019. Odată ce tânărul a confirmat cu entuziasm că Duke este „personajul său preferat”, Reeves nu a putut rezista să nu rostească una dintre replicile lui Duke.

„Cel mai mare cascador al Canadei!”, a spus actorul zâmbind în timp ce își ridica brațele, spre încântarea lui Noah. „Mă bucur că ți-a plăcut. Mi-a plăcut foarte mult să-l joc pe Duke Caboom”.

Reeves declarase anterior că i-a plăcut să joace un personaj în „Toy Story”, în urmă cu 5 ani. Actorul a dezvăluit atunci că s-a simțit „conectat instantaneu“ cu aceasta.

Este un personaj uimitor. Cascadoriile fac parte din el și le face chiar și atunci când interacționează cu ceilalți. Nu se poate abține. Am avut o conexiune cu el încă de la început”, a declarat actorul într-un interviu inclus în versiunea Blu-ray/DVD și digitală a filmului.

„Duke este un cascador din Canada. Keanu Reeves a fost cel mai potrivit actor care să-l interpreteze. Este din Canada și iubește motocicletele”, a declarat Bob Pauley, designerul de producție al filmului.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton