Homepage  / Vedete străine

Keanu Reeves și Sandra Bullock, din nou împreună în „Speed 3”. Ce știm până acum despre film

Keanu Reeves și Sandra Bullock, din nou împreună în „Speed 3”. Ce știm până acum despre film
11

de Andreea Hentea,

Keanu Reeves este mai mult decât încrezător în șansa ca el și Sandra Bullock să joace într-un al treilea film din franciza „Speed”, iar actrița explică, la rândul său, de ce ei doi „ar trebui să fie din nou parteneri pe ecran”.

Keanu Reeves și Sandra Bullock își doresc să joace împreună în „Speed 3”

Thrillerul de acțiune „Speed: Cursa infernală” (1994), regizat de Jan de Bont, a devenit al patrulea film, ca încasări, din anul respectiv, obținând 350 de milioane de dolari la nivel global, în mare parte datorită chimiei extraordinare dintre Keanu Reeves și Sandra Bullock, scrie variety.com.

Filmul i-a transformat pe cei doi actori într-unul dintre cuplurile actoricești emblematice ale deceniului, iar Reeves și Bullock s-au reîntâlnit pe ecran în 2006, în drama „Casa de lângă lac” / „The Lake House”.

În timpul unui recent interviu comun în cadrul podcastului „50 MPH”, Keanu Reeves a spus despre „Speed 3”: „L-am putea scoate din nou în arenă”, în timp ce Sandra Bullock și-a exprimat, și ea, punctul de vedere: „Nu există nicio prescripție. Pur și simplu cred că, înainte de a părăsi această planetă, eu și Keanu ar trebui să mai facem ceva în fața camerei, chiar dacă am apărea în scaune cu rotile, mergând cu cadrul sau pe mini-scutere, ca la Disneyland”. „E ca un cântec de sirenă, ca și cum ne-ar fi rămas ceva nefăcut. Mi-ar plăcea să lucrez din nou cu tine înainte să închidem ochii”, a adăugat Keanu Reeves.

Ce șanse are un posibil nou film

Deocamdată rămâne de văzut dacă următoarea colaborare dintre Keanu Reeves și Sandra Bullock va fi la un viitor „Speed 3”. Sandra Bullock s-a întors în franciză pentru „Speed 2: Croazieră infernală” (1997), regizat tot de Jan de Bont, care a avut încasări jalnice și a fost un eșec de critică. Actrița a declarat, în 2022: „Încă mi-e rușine că am jucat în așa ceva. E un film pe care mi-aș fi dorit să nu-l fi făcut”.

Keanu Reeves a refuzat să joace în „Speed 2: Croazieră infernală” din cauza scenariului. În 2021, el i-a povestit lui Graham Norton: „La momentul respectiv, scenariul nu m-a stimulat deloc. Îmi doream foarte mult să lucrez cu Sandra Bullock, mi-ar fi plăcut să îl mai joc pe Jack Traven (personajul din „Speed: Cursa infernală” – n.r.) și îmi plăcea ideea, dar… un transatlantic? Nu aveam nimic împotriva artiștilor implicați, dar în acel moment aveam sentimentul că pur și simplu nu e ce trebuie”.

The Lost City Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Tot în cadrul podcastului menționat, cei doi actori au fost de acord că obținerea conexiunii de pe platourile de filmare de la „Speed: Cursa infernală” le-a reușit fără efort.

„Simțeam o afecțiune reciprocă, la fel ca personajele noastre. Cred că relația lui Jack cu Annie este oarecum diferită de cea dintre Sandra și Keanu, dar cred că ne-am completat unul pe celălalt, ceea ce a fost pur și simplu amuzant. În plus, am cam avut încredere unul în celălalt, nu-i așa?”, a mai spus Keanu Reeves.

Sandra Bullock are doar cuvinte de laudă la adresa lui Keanu Reeves

„Așa e. Uneori, oamenii au aventuri în toată regula în timp ce joacă în filme, iar pe ecran nu simți că ar exista ceva între ei, alții se pot urî de-a dreptul în afara ecranului, iar tu îți spui: «Săreau scântei între ei»”, a explicat Sandra Bullock.

„Noi nici nu ne-am uitat cu adevărat unul la celălalt în film, cu excepția a trei sau patru dăți, fiindcă ne luptam constant cu tot ce se afla în jur. Și cred că asta a făcut totul atât de electric, faptul că îi priveai pe cei doi și voiai să existe o legătură între ei. A fost o schemă cu adevărat inteligentă, un fel de preludiu, cred”.

Actrița a continuat: „M-am simțit foarte confortabil să joc cu Keanu. Nu a existat nimic din ce am încercat, am făcut sau am spus pe care el să-l dezaprobe, iar acest tip de încredere există foarte rar între actori. De fiecare dată când îi aruncam o provocare, el o accepta, iar eu îmi spuneam: „Da, ăsta-i partenerul meu!”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton