Homepage  / Vedete / Vedete străine

Keanu Reeves și iubita sa, apariție rară pe covorul roșu. De ce au atras toate privirile

Keanu Reeves și iubita sa, apariție rară pe covorul roșu. De ce au atras toate privirile

de Andra Stana,

Keanu Reeves și iubita lui au avut o apariție rară împreună. În weekend, cei doi au pășit pe covorul roșu la Gala MOCA 2022, în Los Angeles. Ei au surprins pe toată lumea cu atitudinea drăgăstoasă de care au dat dovadă în tot timpul cât s-au aflat în fața camerelor de fotografiat. Iată cum au fost surprinși.

Reeves, în vârstă de 57 de ani, și Alexandra Grant, în vârstă de 49 de ani, emanau pur și simplu iubire unul pentru altul în timp ce pozau în fața sălii de spectacole „Stop and Repeat” de la The Geffen Contemporary MOCA, sâmbăta trecută, în Los Angeles, scrie pagesix.com.

Actorul din „John Wick” și iubita sa au fost un cuplu elegant. El a purtat un costum albastru cu o cravată cu dungi, în timp ce Grant a purtat o rochie roșie elegantă, asortată cu un clutch Chanel auriu și pantofi argintii strălucitori.

La un moment dat, Reeves și Grant au fost văzuți privindu-se cu dragoste în ochi. Un alt moment dulce a fost atunci când au fost surprinși chicotind împreună.

Zvonuri despre relația lui Keanu Reeves cu Alexandra Grant au apărut acum 3 ani

Cuplul a stârnit pentru prima dată zvonuri de dragoste atunci când Reeves și Grant au participat împreună la prezentarea de modă Saint Laurent în iunie 2019.

În același an, ei și-au făcut debutul pe covorul roșu ca și cuplu la LACMA Art + Film Gala din Los Angeles. La momentul respectiv, Grant a fost confundată în mod hilar cu Helen Mirren, care este cu 27 de ani mai în vârstă decât artistul vizual.

Reeves și Grant se cunosc de ani de zile, după ce au colaborat la cartea sa din 2011, „Oda fericirii”, ca și la „Umbre” din 2016. În urmă cu 5 ani, au fondat împreună editura X Artists’ Books.

Ei au rămas relativ departe de lumina reflectoarelor în tot acest timp. Cu toate acestea, atunci când au apărut la Berlin, în octombrie 2020, au fost văzuți sărutându-se.

Relația lui Reeves cu Grant marchează prima poveste de dragoste pe care acesta o face publică în ultimii ani, de la despărțirea de Jennifer Syme. El și actrița s-au întâlnit ani de zile în anii ’90, dar se pare că s-au despărțit când durerea provocată de nașterea unui copil mort a fost prea greu de suportat pentru ei. Au rămas prieteni până la moartea prematură a acesteia, în 2001, în urma unui accident de mașină.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton