; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine este Alexandra Grant

Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant sunt „de mulți ani împreună”. Noi dezvăluiri despre relația celor doi

07 February 2020

După ce Keanu Reeves a venit însoțit de iubita lui la evenimentul LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci care a avut loc în Los Angeles în luna noiembrie 2019 toată lumea s-a întrebat cine este și de când sunt împreună.

Iată că o persoană apropiată celor doi a făcut dezvăluiri care satisfac curiozitățile fanilor lui Keanu Reeves. Actrița Jennifer Tilly, cu care actorul a colaborat în diverse proiecte a oferit un interviu pentru publicația Page Six în care a povestit cum a aflat despre legătura amoroasă dintre ci doi: 

„Îmi aduc aminte că, acum câțiva ani, mai bine de un an și jumătate, Alexandra mi-a spus „Keanu Reeves este iubitul meu' și eu mă gândeam doar: Stai. Ce? Ce? Ce?. Ea este o persoană atât de cool și eu mereu am crezut că este lesbiană. Mi se pare cu adevărat incredibil cum în ultimele luni, brusc, ea merge la un eveniment cu el și toată lumea înnebunește zicând că este noua lui iubită, mai ales că ea a mers la numeroase evenimente cu el. Doar că acum a ieșit la iveală faptul că sunt împreună, dar ei formează un cuplu de câțiva ani', a declarat Tilly într-un interviu acordat Page Six.

Reeves și Grant sunt prieteni de foarte mult timp și prima colaborare profesională a lor a fost în 2011 când Alexandra s-a ocupat de ilustrarea cărții pe care Keanu a lansat-o în acel an, Ode to Happiness, și au mai colaborat și pentru cea de-a doua cartea a actorului, Shadows, lansată în 2015. În plus, în 2017 ei au înființat-o o editură care se numește X Artists Books, iar activitatea acesteia se concentrează pe „colaborări neobișnuite și cărți care nu au cu adevărat un loc pe piață pentru că sunt între genuri', așa cum au explicat cei doi într-un interviu publicat în 2018 în Los Angeles Magazine.

Potrivit lui Tilly, motivul pentru care Reeves și Grant se potrivesc se datorează faptului că amândoi sunt persoane relaxate și modeste. 

„L-am văzut la cea mai recentă expoziție a ei și el nu este genul care să își dorească să iasă în evidență. Cred că motivul pentru care toată lumea s-a agitat îl constituie faptul că ei formează un cuplu perfect. Cred că toată lumea își dorește o relație așa. Nu este o poveste de dragoste strălucitoare cum vezi de obicei la Hollywood'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare