Homepage  / Vedete străine

Keanu Reeves și Alexandra Grant au făcut spectacol la o cursă de motociclete în Germania. Actorul și-a surprins fanii cu noul look

Keanu Reeves și Alexandra Grant au făcut spectacol la o cursă de motociclete în Germania. Actorul și-a surprins fanii cu noul look
13

de Cristina Țapu,

Keanu Reeves pare să fi renăscut din propria cenușă de când formează un cuplu alături de Alexandra Grant. Recent, cei doi îndrăgostiți au participat la o cursă de motociclete în Germania, iar fanii s-au bucurat să-l vadă pe actor într-o formă de zile mari.

Keanu Reeves și Alexandra Grant au participat la o cursă de motociclete din Germania

Este bine cunoscut faptul că, pe lângă pasiunea pentru actorie, Keanu Reeves este pasionat și de condusul motocicletelor. Actorul din „Matrix” deține chiar și o companie de motociclete personalizate.

Keanu Reeves și partenera sa, care trăiesc o poveste discretă de dragoste, au fost în centrul atenției la circuitul Sachsenring din Hohenstein-Ernstthal. Pe lângă noua tunsoare care l-a întinerit, Keanu pare mai fericit ca niciodată alături de femeia care l-a făcut din nou să creadă în dragoste.

Hohenstein, Deutschland 05. – 07. Juli 2024: MotoGP Sachsenring Deutschland – 2024 Im Bild: Keanu Reeves und seine FrauIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cei doi s-au ținut de mână, au râs cu poftă, au fluturat steagul pe circuit, iar Keanu a făcut poze și selfie-uri atât cu sportivii de pe circuit, cât și cu fanii. La un moment dat, actorul și iubita sa și-au pus căștile și au urcat pe o motocicletă, spre surprinderea celor prezenți.

Keanu Reeves are o poveste tragică de viață

Inițial colegi de muncă, apoi prieteni, și în cele din urmă, iubiți, drumul lor către dragoste a fost presărat cu pasiune și colaborare. Alexandra are doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei, pe care-l consideră un om bun și foarte muncitor, dedicat trup și suflet proiectelor în care este implicat.

MOCA Gala 2024 – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Viața lui Keanu Reeves a fost greu încercată. Cea mai profundă suferință pe care actorul a trebuit să o înfrunte a fost pierderea copilului și a partenerei sale, Jennifer Syme, la doar un an și jumătate distanță.

Partenera lui Keanu Reeves a dat naștere prematur, după opt luni de sarcină, însă tristul destin a făcut ca copilul lor să se nască fără suflare. Înainte ca rănile sufletești să se vindece, tragedia s-a abătut din nou asupra lui, când partenera sa și-a pierdut viața într-un accident de mașină.

„În 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere şi, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viaţă. Am fost devastaţi de moartea ei şi, într-un final, relaţia noastră a luat şi ea sfârşit. Un an şi jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de maşină. De atunci, am evitat relaţiile serioase sau să am copii„, povestea Keanu, cu ani în urmă.

În plus, Keanu Reeves a fost marcat și de moartea celui mai bun prieten al său, River Phoenix, nimeni altul decât fratele celebrului Joaquin Phoenix. River s-a luptat ani întregi cu dependența de droguri, iar în cele din urmă, a fost răspus de o supradoză de heroină.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton