; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keanu Reeves e mai ocupat decât în tinerețe. Ce se mai întâmplă în viața actorului

12 November 2019

În prezent Keanu Reeves filmează deja la „Matrix 4' și la „John Wick: Chapter 4', dar și la miniseria TV „Rain', centrată pe un asasin care își face crimele să pară morți naturale.

Ultimele două producții sunt regizate de Chad Stahelski, realizatorul filmului „John Wick: Război total' (2019), în care îl vom putea vedea chiar în această sâmbătă, 16 noiembrie, la Film Now. Keanu Reeves va produce filmul „Ballerina', un spin-off al părții a treia a francizei „John Wick', care va avea ca eroină o asasină profesionistă, dar nu se știe încă dacă va juca în el. „John Wick: Chapter 4' va fi lansat pe 21 mai 2021, iar „Matrix 4' e în pre-producție, va intra în producția propriu-zisă în 2020 și va ajunge, probabil, pe ecrane în 2022. La 55 de ani, Keanu Reeves e mai activ decât oricând, iar viața îi surâde nu doar profesional. După tragedia suferită în 1999 – când fetița pe care o aștepta împreună cu Jennifer Syme s-a născut moartă -, apoi, în 2001, când Jennifer a murit într-un accident de mașină, la doar 28 de ani, Keanu nu a mai fost văzut în public cu vreo iubită. De curând, el a apărut însă la un eveniment din Los Angeles ținându-se relaxat de mână cu artista de 46 de ani Alexandra Grant, amândoi părând foarte fericiți.

Un nomad sub cerul liber

Nominalizat la numeroase premii și declarat unul dintre cei mai sexy bărbați de pe planetă, Keanu Reeves rămâne același gentleman calm și generos, căruia puțini îi bănuiesc umorul. Mina sa impenetrabilă a generat, de altfel, multe glume pe Internet cum că nu îmbătrânește și că ar fi nemuritor, fiindcă e aproape neschimbat după 35 de ani de carieră. Keanu spune că dorința de libertate și încrederea în el i-au fost inoculate de mama lui, Patricia Taylor, dansatoare și designer de costume pentru vedete, care l-a crescut în spiritul Monty Python. În adolescență, el s-a îmbrăcat la o petrecere de Halloween în costumul de iepuraș creat de ea pentru Dolly Parton când cântăreața a pozat pentru coperta Playboy. Pasionat de lectură, de la Proust la John Updike, de mese cu prietenii și de mers cu motocicleta prin zone pustii, Keanu se simte un nomad. „Mi-e greu să stau într-un loc, iar după zeci de filme la care e nevoie de măcar trei-patru luni petrecute în rulotă, tot drumul e cea mai grozavă casă pentru mine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare