; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keanu Reeves si Ana Ularu

Keanu Reeves, despre Ana Ularu: „Este o actriță cu foarte multă experiență”

28 June 2018

Ana Ularu și Keanu Reeves interpretează personajele principale din „Siberia', thriller-ul despre un comerciant american de diamante (Reeves) și femeia pe care o iubește (Ularu). Producția canadiano-americană-germană regizată de Matthew Ross va avea premiera internațională în 13 iulie, la New York. Un prim cadru din film a apărut deja în media internațională și reprezintă o scenă între cei doi actori principali.

Pelicula îl urmărește pe Lucas (Keanu Reeves), un comerciant american de diamante care călătorește la St. Petersburg pentru vânzarea unor diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea începe să se prăbușească, iar Lucas pleacă în Siberia în căutarea partenerului său, dispărut în mod inexplicabil. Aici se îndrăgostește brusc de Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pasiunea și iubirea dintre ei devin din ce în ce mai intense, pe măsură ce lucrurile din lumea înșelătoare a comerțului cu diamante se complică. Lucas și Katya caută cu disperare o cale de scăpare dintr-o lume fără ieșire.   

 „Nu poți juca acest rol decât dacă ai un caracter foarte puternic, iar Ana este o forță. I-a dat personajului său exact ce speram , spune Gabriela Bacher, unul dintre producătorii filmului. Iar regizorul Matthew Ross a adaugat: „Ana a adus acestui proiect o pasiune și o energie absolută și foarte puternică. A lucra cu ea este o experiență de vis.

În timp ce actorul Keanu Reeves a declarat despre actriţa românca: „Este atât de curajoasă. Este o actriță cu foarte multă experiență'.

Alături de Keanu Reeves (franciza „John Wick', trilogia „The Matrix', „Speed', „Somethings Gotta Give') și Ana Ularu („Inferno', „Emerald City', „Serena', „Periferic'), din distribuția filmului fac parte Pasha D. Lychnikoff, Dmitry Chepovetsky, James Gracie, Eugene Lipinski, Rafael Petardi, Veronica Ferres și Molly Ringwald. Lungmetrajul este regizat de Matthew Ross („Frank & Lola'), pe baza scenariului scris de Scott B. Smith, scenarist nominalizat la Oscar, după o poveste scrisă de el și de Stephen Hamel. Filmările pentru „Siberia' au avut loc în Winnipeg, Canada și în Sankt Petersburg, Rusia.

 

Keanu Reeves și Ana Ularu la filmările peliculei „Siberia'

Keanu Reeves și Ana Ularu la filmările peliculei „Siberia'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare