; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AD00NTZiMGRmMTgzNjdlY2FmODlmMzQ0MDg5OTk1ZDQ4Ng==.thumb

Keanu Reeves a dezvăluit care a fost rolul pe care și l-a dorit cel mai mult

25 August 2020

Vedetă a două mari francize de succes, „Matrix' și „John Wick', Keanu Reeves (55 de ani) spune că rolul pe care și-a dorit întotdeauna să-l joace a fost cel al lui Wolverine, relatează people.com.

Aflat în turneu de promovare pentru noul său film, comedia muzicală „Bill & Ted Face the Music' (care se va lansa pe 27 august), și întrebat – în cadrul unui talk-show radiofonic – ce personaj care călătorește în timp i-ar fi plăcut să joace, actorul a declarat că „întotdeauna a visat să-l joace pe Wolverine'. 

Alex Winter (55 de ani), partenerul lui Keanu Reeves din film, participant, și el, la discuție, a adăugat că

 „Nu e prea târziu pentru Keanu să-l interpreteze pe Wolverine', dar acesta l-a contrazis râzând și a spus că s-a obișnuit cu gândul. 

La rândul său, Hugh Jackman (51 de ani), care l-a jucat pe Wolverine în „X-Men' – 2000, „X-Men 2' – 2003, „X-Men: Ultima înfruntare' – 2006, „X-Men de la Origini: Wolverine' – 2009, „Wolverine' – 2013, „X-Men: Viitorul este trecut' – 2014 și în „Logan' – 2017, a povestit recent despre rol la Tonight Show, după ce gazda emisiunii, Jimmy Fallon, a prezentat un clip cu proba dată de el

. „Dougray Scott trebuia să-l joace pe Wolverine, dar a fost distribuit în «Misiune: Imposibilă II» și n-a mai putut. Studiourile au vrut un plan de rezervă, așa că în 20 de secunde am fost distribuit', își amintește actorul, care a spus rugăciuni în gând ca să obțină rolul.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare