; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katy Perry și Russell Brand se despart?

28 December 2011

Katty Perry și Russell Brand au dat până acum vina pe programul lor de lucru aglomerat pentru faptul că stau mai mult despărțiți în primul lor an de căsnicie. Dar apropiații lor cred că ceva se întâmplă, având în vedere că, până și în perioada Sărbătorilor, cei doi au decis să stea separați, la peste 11 mii de kilometri unul de celălalt.

Perry (27) a fost fotografiată în Hawaii, bucurându-se de plajă și de soare. Cântăreața nu purta verigheta și făcea surf alături de un grup de prieteni, spune o sursă citată de dailymail.co.uk.

Între timp, pe partea cealaltă a globului, actorul Russell Brand (36) a petrecut Crăciunul într-un pub din Cornwall, un comitat din Marea Britanie, unde a fost găsit de paparazzi.

Deși presa speculează că relația lor scârțâie, soțul lui Katy Perry a declarat recent, într-o emisiune televizată, că internetul minte și că este foarte fericit în căsnicie.

„Faima face ca o parte din tine să plece departe și să trăiască o viață proprie, să facă ce vrea. Aș vrea să fi făcut lucruri interesante', a spus Russell Brand.

Katy Perry s-a măritat cu Russell Brand în octombrie anul trecut, iar ultimele luni au fost presărate cu speculații despre un posibil divorț, pe care cântăreața le dezminte frecvent.

„Doar pentru că nu pun pe tavă totul despre relația noastră nu înseamnă că se întâmplă ceva. Intimitatea este luxul nostru', a scris cântăreața pe twitter.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare