; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katy perry orlando bloom

Katy Perry și Orlando Bloom intenționează să-și crească copilul în Marea Britanie. Din ce motive

31 August 2020

Se pare că Orlando Bloom și Katy Perry intenționează să-și crească fiica nou-născută, care a primit numele Daisy Dove, în Marea Britanie, deoarece cântăreața crede că a avea un „mic englez este perfecțiunea'.

 
Cântăreața, în vârstă de 35 de ani și logodnicul ei, în vârstă de 43 de ani, au anunțat miercuri nașterea primului lor copil împreună cu o fotografie în care o țin de mână pe micuța lor. Cuplul, care locuiește în prezent în Beverly Hills, California, dorește să se stabilească în Marea Britanie, în țara natală a lui Orlando Bloom, acolo unde actorul s-a născut și a crescut. 

„Nu contează ce se întâmplă la alegerile din noiembrie, Kate și Orlando se mută în Anglia pentru a-și crește fetița', a declarat o sursă pentru revista OK! din Statele Unite.

Fetița celor doi, Daisy Dove, va avea un pașaport dublu întrucât Orlando s-a născut în Canterbury, Anglia, iar Katy în Santa Barbara, California. Cu toate acestea, sursa a dezvăluit că cel mai greu element va fi obținerea „hârtiilor' pentru ca artista să lucreze în Marea Britanie, mai ales că cei doi intenționează să se căsătorească în viitor, după ce nunta planificată a fost anulată din cauza pandemiei.

La începutul acestei luni, cuplul, care s-a logodit în februarie 2019, a fost văzut vizitând trei proprietăți în comunitatea exclusivistă din Montecito, California -care se află la aproximativ o oră și jumătate la nord de Los Angeles.

Numele fetiței lor are și o semnificație specială. Dasiy (margareta), este forma inelului de logodnă pe care Katy l-a primit din partea lui Orlando de ziua îndrăgostiților în 2019.

În urmă cu o lună, Katy și Orlando și-au amânat nunta pentru a doua oară, deoarece doreau să se concentreze asupra „nașterii unui copil sănătos'. Inițial ceremonia ar fi trebuit să aibă loc iarna trecută, iar cea de-a doua planificată ar fi trebuit să se oficieze în Japonia. Katy Perry și Orlando Bloom formează un cuplu din 2016. 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare