; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katy Perry se pregăteşte de lansarea albumului "Prism"

Katy Perry se pregăteşte de lansarea albumului “Prism”

09 September 2013

Katy Perry, cea mai fistichie apariţie din pop-ul american, îşi va lansa noul album luna viitoare, dar de data asta promite piese mai „întunecate' decât cele care au făcut-o faimoasă.

Potrivit revistei Billboard, Perry (28 de ani) ştia încă de acum un an ce îşi doreşte pentru „Prism', care va fi al patrulea album din cariera artistei.

„Ştiu exact ce fel de disc vreau să fac. Ştiu cum va arăta coperta, care vor fi culorile, tonul… Ştiu chiar şi ce tip de turneu vreau să fac', declara ea în toamna lui 2012.

Cu doar o lună înainte, Perry tocmai începuse ceea ce avea să devină o tumultuoasă relaţie cu cântăreţul John Mayer, iar de la ultimul album („Teenage Dream', din 2010) încoace, vedeta a trecut şi prin experienţa divorţului de Russell Brand. Nu-i de mirare, deci, că Perry nu mai are chef de giumbuşlucuri.

Referinţe feline
Schimbarea de direcţie a devenit mai clară o dată cu lansarea single-ului „Roar', pe 12 august, a cărui copertă o înfăţişează pe Perry în tonuri retro, cu o geacă de blugi pe al cărei spate e imprimat un tigru.

 

Citeşte varianta integrală în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare