; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katy Perry s-ar muta în Londra

29 July 2010

Cântăreaţa americană iubeşte capitala Angliei – unde logodnicul ei, Russell Brand (35 de ani) a trăit înainte de a o însoţi în State Unite – atât de mult, încât este tentată să se mute, relatează femalefirst.co.uk.

„Cred ca m-aş muta la Londra, nu doar pentru că am cunoştinţe acolo, ci pentru că îmi place evoluţia constantă a stilului şi faptul că totul este atât de nou', a explicat Katy Perry (25 de ani).

„Uneori mă gândesc că aş vrea să trăiesc în Japonia, dar nu ştiu cum m-aş descurca, pentru că nu vorbesc japoneza. Probabil că aş ajunge să cânt pe stradă cu o pancardă prin care-i rog pe oameni să mă susţină', a mai spus ea.

Deşi s-a hotărât să se mute în capitala Angliei, cântăreaţa nu ştie cum va face faţa vremii capricioase: „Probabil că mi-aş retrage cuvintele dacă aş locui în Londra, pentru că nu suport ploaia. Ador soarele. Dacă soarele iese din nori, eu ies din casă'.

Katy Perry mai crede că logodnicul ei va fi un tată minunat când vor avea copii: „Suntem foarte emoţionaţi că o să ne căsătorim. Cred în ideea de mariaj. Atunci când alegi un partener trebuie să te gândeşti şi dacă va fi bun în rolul de tată'.

.

Citeşte şi:

Katy Perry îşi lansează parfumul

Russell Brand şi Katy Perry poartă latex la propria nuntă

Russell Brand şi Katy Perry nu vor cadouri la nuntă

Katy Perry îşi face nunta în India

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare