; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katie Melua, copila-minune a Angliei, revine în topuri

03 May 2010

Katie Melua a fost, în ultimii 10 ani, una dintre cele mai bine vândute artiste din Anglia şi chiar din Europa – e uşor să uiţi că încă nu a împlinit 26 de ani

PRECOCE. Cu hit-uri ca „Nine Million Bicycles', Katie Melua a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă

Tânăra care şi-a petrecut copilăria între o Georgie natală afectată de Războiul Civil şi capitala Irlandei de Nord – Belfastul îndelung măcinat de tensiuni etno-politice, a uimit toată Marea Britanie în 2003, cu primul său disc, „Call off the Search'.

Au urmat încă două albume, produse de maestrul spiritual Mike Batt, care a descoperit-o pe Katie şi a luat-o sub aripa sa pentru prima parte a carierei. „Pictures' (2007) a fost, însă, ultima colaborare cu Batt, cu ajutorul căruia a devenit cea mai bine vândută artistă din Europa în 2006.

Deodată, cariera cântăreţei părea în aer, până când un alt mare producător, William Orbit, s-a îndrăgostit de vocea ei. Rezultatul e „The Flood' primul single de pe următorul disc al lui Katie, „The House', care apare în această lună.

„The Flood', croit pentru a domina topurile
Renumit pentru colaborarea cu Madonna pentru melodia „Ray of Light', Orbit a făcut minuni cu producţia piesei „The Flood'. Aici, el împleteşte superba voce a tinerei artiste cu efecte subtile care lasă loc unui puls dance-pop contagios într-o neaşteptată schimbare de ritm.

Citiţi textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare