; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katie Holmes și Tom Cruise au ajuns la un acord

10 July 2012

La mai puțin de două săptămâni de când Katie Holmes a anunțat că va depune actele de divorț, actrița și viitorul ei fost soț, Tom Cruise, au ajuns la un înțelegere cu privire la desfășurarea procesului. Vedetele nu au vrut însă să dea publicității detalii referitoare la hotărârile luate, chiar dacă divorțul va fi începând de acum unul pașnic.

„Cazul a fost rezolvat și acordul a fost semnat. Suntem încântați pentru Katie și familia ei și ne bucurăm să o privim cum intră într-o nouă etapă a vieții ei', a declarat avocatul lui Katie Holmes, Jonathan Wolfe, citat de People.com.

Surse citate de aceeași publicație spun că atât Cruise (50), cât și Holmes (33) și-au dorit ce e mai bine pentru micuța Suri. De aceea, s-a ajuns la un acord conform căruia fiica lor va locui în New York, alături de mama ei, în timp ce tatăl va primi dreptul de a o vizita des.

Într-un comunicat de presă, Holmes și Cruise au spus că „vrem să colaborăm în calitate de părinţi, spre binele fiicei noastre. Dorim să păstrăm doar pentru noi acele subiecte care au legătură doar cu familia noastră'.

Katie Holmes s-a mutat alături de fiica ei, Suri, într-un apartament cu 3 dormitoare, în New York. Tom Cruise a fost văzut în Los Angeles, unde se află acum și ceilalți doi copii ai săi, Connor, 17 ani, și Bella, 19 ani.

Câți bani va primi Katie

Actrița Katie Holmes a citat deja clasicele „diferențe ireconciliabile' în actele depuse la judecătorie. Chiar dacă ea nu va primi jumătate din averea soțului ei (estimată la 250 de milioane de dolari), ea nu va pleca cu mâna goală din mariajul cu Tom Cruise. Conform investorplace.com, Katie va avea dreptul, conform contractului prenupțial pe care l-a semnat în 2006, la 3 milioane de dolari pentru fiecare an de căsnicie. Iată cum, după cinci ani alături de Tom Cruise, Katie Holmes devine mai bogată cu 15 milioane de dolari. Totodată, Holmes va primi „cadou' și o proprietate din Beverly Hills, evaluată la 35 de milioane de dolari.

Merită amintit și faptul că actrița va avea dreptul și la pensie alimentară pentru Suri. Ca un exemplu, Halle Berry plătește în jur de 20.000 de dolari pe lună pentru creșterea fetiței ei.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare