; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katie Holmes

Katie Holmes şi Jamie Foxx se căsătoresc. Află unde vor să organizeze ceremonia

29 November 2018

Se pare că Katie Holmes şi Jamie Foxx își planifică deja nunta într-o locație de vis. Potrivit presei de peste Ocean cei doi doresc să se căsătorească la Paris, una din destinațiile preferate ale lui Katie. 

Cuplul, care are o relaţie secretă de cinci ani, a recunoscut idila abia anul trecut. Katie şi Jamie formează un cuplu din 2013, de al un an de când actriţa a divorţat de Tom Cruise.

Un apropiat a declarat, conform mirror.co.uk, că cei doi se vor căsători după ce Katie (39 de ani) l-a convins pe Jamie (50 de ani) să se aşeze la casa lui.

„Paris e oraşul unde au decis să facă totul public după ani de secrete. Jamie a fost greu de suportat, dar Katie l-a convis să renunţe la anumite obiceiuri şi acum sunt gata să facă totul oficial. Katie a vrut de mult să se căsătorească cu el şi acum a stabilt şi unde şi cum. Vrea o nuntă iarna, în Oraşul Luminilor”. 

Știrea vine după ce aceasta a fost surprinsă de paparazzi cu un inel de logodnă pe deget la începutul lui noiembrie. 

Zvonurile cu privire la nuntă vin după ce cei doi au apărut în public împreună, un lucru rar, mai ales că aceasta a avut o relație ascunsă cu Jamie întrucât actul de divorț între ea și Tom Cruise îi impunea actriței să nu se afiseșe public cu nimeni timp de 5 ani.

Katie și Jamie formează un cuplus încă din vara lui 2013 şi au făcut publică relația în 2017, după ce au fost fotografiaţi ţinându-se de mână pe o plajă din Malibu. Deşi niciunul nu a vorbit liber despre relaţie, agentul lui Katie a negat zvonurile că cei doi s-ar fi despărţit în iunie. Potrivit surselor cei doi doresc să își țină viața privată cât mai departe de ochii lumii. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare